Αθλητισμός

Ολυμπιακός συμβόλαια: Νέες ανανεώσεις ενόψει – Ποιοι παίκτες θα υπογράψουν

Ολυμπιακός συμβόλαια: Νέες ανανεώσεις ενόψει – Ποιοι παίκτες θα υπογράψουν
Ολυμπιακός συμβόλαια: Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο, τέσσερις παίκτες αναμένεται να υπογράψουν.

Τον Πορτογάλο επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο,, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, «έδεσε» πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός.

Και φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος που θα «κλείσει» από τώρα το συμβόλαιό του στο λιμάνι καθώς νέα συμβόλαια αναμένεται να υπογράψουν άλλοι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας «έδεσαν» τον επαγγελματία από την Πορτογαλία με νέο τετραετές συμβόλαιο και παρόμοιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

«Κλείνουν» Ραντζέλοβιτς και Μασούρας

Ουσιαστικά «τελειωμένη» θεωρείται άλλωστε η ανανέωση των συμβολαίων και του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, του Σέρβου επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος, και του Γιώργου Μασούρα, του Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος στην Εθνική Ελλάδος και στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθούν Καμαρά και Μπα

Εκείνοι που πρόκειται να ακολουθήσουν είναι ο Μαντί Καμαρά, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό και Ο Ουσεϊνού Μπα, ο Σενεγαλέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό. Με αυτούς τους παίκτες έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και συζητήσεις με τους αρμόδιους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments