Lifestyle

Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: Ο διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή και η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση

Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: Ο διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή και η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση
Έφη Σαρρή Just The 2 Of Us: J2US: Άλλη μια εμφάνιση έκανε χωρίς το «κανονικό» της ταίρι, την Πηγή Δεβετζή.

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή ανέβηκαν στη σκηνή του τηλεοπτικού σόου τραγουδιών «Just The 2 Of Us» προκειμένου να ερμηνεύσουν το «Έχω μιαν αρραβωνιάρα», σε μουσική Ζακ Ιακωβίδη και στίχους Ηλία Λυμπερόπουλου, Ναπολέων Ελευθερίου.

Έτσι, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια έκανε ακόμα μια εμφάνιση χωρίς το «κανονικό» της ταίρι, την Πηγή Δεβετζή. Και παρότι από τα σχόλια των κριτών δεν φάνηκε να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την επίδοσή τους στο τραγούδι, φαίνεται πως έχουν μπει στις καρδιές των τηλεθεατών οι οποίοι τους αποθέωσαν στα social media ενώ μερικοί σχολίασαν με θετικό τρόπο την αισθησιακή εμφάνιση της Έφης Σαρρή με το μίνι φόρεμα και το εκπληκτικό μπούστο αναδεικνύοντας πολύ όμορφα το σώμα της.

Από την άλλη, τα σχόλια που συγκέντρωσαν από την κριτική επιτροπή, όπως εκείνα της Δέσποινας Βανδή, δεν ήταν πολύ καλά. «Τρυφωνάκο μου, η σχέση σου με τον τόνο είναι μόνο γαστρονομική», με τον ευδιάθετο Τρύφωνα να φαίνεται πως δεν έκανε στην αρχή τη σύνδεση του τόνου ως προς τη μουσική και του τόνου ως προς το φαγητό. Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης επενέβη για να εξηγήσει με χαμόγελο τι εννοούσε η γνωστή τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής.

Δείτε πώς σχολίασαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα:

Και όλα αυτά φάνηκαν και στη βαθμολογία. Οι τέσσερις και οι τρεις βαθμοί μάλλον σόκαραν το ζευγάρι με τον Τρύφωνα Σαμαρά να λέει στον Νίκο Κοκλώνη «τι με κουβάλησες εδώ;». Στο τέλος μάλιστα «απείλησαν» τους κριτές ότι θα το πληρώσουν για αυτό που έκαναν…! Πάντως, να αναφέρουμε πως στο χθεσινό live όταν έφτασε η ώρα της κριτικής επιτροπής, η Δέσποινα Βανδή είπε στην Έφη Σαρρή: «Καταρχάς Έφη μου καλησπέρα…». Από την πλευρά της η Έφη Σαρρή απάντησε: «Επιτέλους, επιτέλους. Να είσαι καλά». Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως ο διάλογος των δύο γυναικών στην πρεμιέρα του μουσικού σόου ήταν κάπως… άβολος και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τις σχέσεις τους από το παρελθόν.

Το «Just The 2 Of Us» επέστρεψε για δεύτερη σεζόν

Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη χρονιά γέλασε και πέρασε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και δυνάμωσαν τον ήχο στις αγαπημένες μελωδίες ενώ οι τηλεθεατές σχολίασαν όλα όσα έγιναν.

Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας και τώρα ανανεώθηκε το ραντεβού. Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, είναι… καθ’ οδόν για τη μεγάλη επιστροφή κάθε Σάββατο στις 21:00.

Έτσι, ο γνωστός παραγωγός κάθε Σάββατο υποδέχεται στο stage του J2US, ένα stage πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, τα νέα ζευγάρια – έκπληξη τα οποία αποτελούνται από επαγγελματίες τραγουδιστές οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που ξαφνιάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments