Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [25/10/20].

Κριός

Η λύση για την πρόοδο της ερωτικής σου σχέσης, εξαρτάται από τη διαμόρφωση μιας ισχυρότερης και πιθανώς πιο σταθερής σχέσης με τον εαυτό σου. Έχεις μπει πρόσφατα σε μια νέα φάση, που απαιτεί να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες σου από ό, τι έκανες προηγουμένως. Παίρνεις επίσης σταδιακά μέτρα για να αντικαταστήσεις την ανασφάλεια, με την ασφάλεια. Καθώς εξελίσσεται αυτή η διαδικασία, θα εξακριβώσεις πώς η σύνδεση με το ταίρι σου, βιώνει μεγαλύτερο βάθος και αυθεντικότητα.

Ταύρος

Καθώς κάτι που ήταν ασταθές σε μια περιοχή του ζωής σου γίνεται διαχειρίσιμο ή πιο άνετο, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, γίνεται ορατή. Αυτό ενισχύει τον αισθησιασμό και τη γοητεία σου! Δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε αυτό εκτός κι αν ανακαλύψεις πως έχει παρεξηγήσει κάποιος τη στάση σου. Αυτό όμως, μπορεί να είναι δικό του λάθος, όχι δικό σου.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν πολλά στη σχέση σου φαίνονται σταθερά και διαχειρίσιμα, αμφισβητείς το γεγονός πως πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις η αγάπη να φτάσει σε νέα, εμπνευσμένα και συναρπαστικά επίπεδα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αρκετά τυχεροί για να βιώσουν τέτοια πράγματα. Μια μικρή αλλαγή στη στάση σου, θα κάνει αυτές τις εμπειρίες δικές σου.

Καρκίνος

Θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ή ακόμα και συναρπαστικό στον τρόπο που διασχίζεται μια συγκεκριμένη γραμμή ή ένα προσωπικό όριο. Αν είσαι ελεύθερη κι αυτό γίνεται χάριν ερωτικής διασκέδασης, τότε ίσως διασχίσεις αυτές τις γραμμές. Αν όμως είσαι σε σχέση, πρέπει να στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο ταίρι σου, αν έχει καταλάβει λάθος. Είσαι χαρισματική, το ίδιο και το ταίρι σου! Πρέπει όμως να τηρούνται κάποια όρια στο δεσμό σας, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία.

Λέων

Αν αισθάνεσαι πως κάτι από το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει, προσπάθησε να το δεις θετικά. Αυτό που απαιτεί προσοχή, θα συνδεθεί με ένα κεφάλαιο για το οποίο ήσουν σίγουρη πως θα προχωρούσε. Πιθανόν να αναδείξει συναισθήματα που παραμένουν άλυτα ή μια συναισθηματική πληγή που χρειάζεται θεραπεία. Η επίλυση ή η επούλωση,  ό,τι κι αν είναι από τα δύο, μπορεί να πάρει χρόνο. Έχεις όμως μια υπέροχη ευκαιρία, να κάνεις ένα βήμα προς την απαραίτητη κατεύθυνση τώρα.

Παρθένος

Η απόρριψη του εραστή σου για κάτι, μπορεί να φαίνεται σαν μια λογική αντανακλαστική απόκριση. Αν όμως εστιάσεις προσεκτικά, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ένα καλός λόγος που πρέπει να σε ενδιαφέρει. Ο παραδοσιακός τρόπος με τον οποίο λειτουργείς στη ερωτική σου ζωή μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση με πιο ανοιχτόμυαλη στάση, για να εξερευνήσεις ό,τι είναι ασυνήθιστο. Η ανοιχτή σκέψη και η ευελιξία, μπορεί να σε κάνουν ευτυχισμένη.

Ζυγός

Ίσως είναι απαραίτητο να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στον ερωτικό σου τομέα. Θα οδηγηθείς να το κάνεις, από την ανάγκη σου να αλλάξεις ή να ταρακουνήσεις αυτό που έχει γίνει μονότονο και βαρετό στο δεσμό σου. Μπορεί να τολμήσεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει… αλλά είναι καιρός να δεις τι θα αποφέρει ένα ανοιχτό μυαλό και μια διαφορετική στάση στα πράγματα.

Σκορπιός

Μια επιφοίτηση στα ερωτικά σου, θα σε ωθήσει να αφήσεις πίσω σου πράγματα ή άτομα που σε πλήγωσαν. Κάποιος από το ερωτικό σου παρελθόν, ίσως έχει γίνει μέρος της ύπαρξή σου και δεν μπορείς να απελευθερώσεις αυτό το συναισθηματικό βάρος. Αν φροντίσεις το εαυτό σου και την καρδιά σου, τότε θα νιώσεις απελευθερωμένη από ό,τι σε κρατούσε πίσω.

Τοξότης

Οι αμφιβολίες θα αντικαταστήσουν τη θετικότητα, που αξίζει να αγκαλιαστεί. Μην πείσεις τον εαυτό σου πως το αίσθημα σταθερότητας που επικρατεί στο δεσμό σου, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μπορεί να έχετε φτάσει σε μια νέα ισορροπία που προσφέρει μεγαλύτερη συνοχή ή ασφάλεια κάτι που χρειάζεστε και οι δύο. Το παρελθόν δεν αποτελεί πλέον ένδειξη του παρόντος ή του μέλλοντος. Βγάλε από το μυαλό σου κάθε καχυποψία κι άφησε να αναπτυχθούν οι εξελίξεις.

Αιγόκερως

Δεν έχεις πρόβλημα με τον καθορισμό μεγάλων φιλοδοξιών ή των αυξημένων προσδοκιών σου. Αν όμως αυτά αφορούν τα ερωτικά σου, τότε θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα. Αν στοχεύσεις ψηλότερα, γκρεμίζεις τη ρουτίνα που επικρατεί τώρα στο δεσμό σου. Η αυξημένη φιλοδοξία μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ή να αναβιώσεις μια συγκεκριμένη, παθιασμένη σπίθα.

Υδροχόος

Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου, μπορεί να βίωσε ανατροπές, στροφές ή απροσδόκητες εξελίξεις, πρόσφατα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε μια σαφής και λογική πορεία. Η προοπτική σου για την αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα θα είναι πολύ διαφορετική τώρα από ό, τι ήταν στις αρχές του τρέχοντος έτους. Υπάρχουν ακόμα πολλά μαθήματα που χρειάζεται να μάθεις. Εμπιστέψου ότι κι αυτά, θα είναι εξίσου υποστηρικτικά και ευεργετικά.

Ιχθύες

Μιλώντας από την καρδιά σου, σημαίνει να εκφράζεσαι αυθεντικά και ευαίσθητα. Αν προσθέσεις και τη «συμπόνια» σε αυτό, τότε μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή θα προχωρήσει πολύ πιο άνετα. Μπορείς να μιλήσεις για την αλήθεια σου χωρίς αιχμηρό ή ωμό τρόπο. Η διασφάλιση πως οποιασδήποτε συζήτηση θα έχει μια συνεχής ροή και θα είναι αμφίδρομη, θα βοηθήσει στην εξάλειψη τυχόν επικοινωνιακών ζητημάτων ανά πάσα στιγμή. Ιδιαίτερα, τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments