Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά ΠΑΟΚ: Νέο ενδιαφέρον για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ

Λέο Ζαμπά ΠΑΟΚ: Νέο ενδιαφέρον για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ
Λέο Ζαμπά ΠΑΟΚ: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αρέσει σε ομάδα της πατρίδας του ενόψει Ιανουαρίου.

Πριν από δυο χρόνια ο Λέο Ζαμπά αποτελούσε μια από τις μεγάλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος ήρθε από τη Ρωσία και οι άνθρωποι της ομάδας πίστεψαν ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να έχει πουληθεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Ο νεαρός ακραίος κατάφερε να γίνει βασικός και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη χρονιά που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ. Ωστόσο από τότε έχουν μεσολαβήσει αρκετά πράγματα και ο παίκτης δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει να τον υπολογίζει και πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Φλουμινένσε για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου. Κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν τώρα αν ερχόταν κάποια ικανοποιητική προσφορά για τους “ασπρόμαυρους”.

Ενδιαφέρον από την Βραζιλία

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως η Μπουλ Μπραγκαντίνο φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά». Μάλιστα, αναμένεται σύντομα να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη. Η μεταγραφική περίοδο στη χώρα του καφέ άνοιξε στις 13 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή για έναν μήνα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα μπει στη διαδικασία να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την Βραζιλιάνικη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Λέο Ζαμπά ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Φέτος έχει κάνει δυο συμμετοχές. Η μια ήταν έξι λεπτών, ενώ η άλλη ήταν μονόλεπτη. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 48 παιχνίδια έχοντας πετύχει επτά τέρματα και έχει μοιράσει ένδεκα ασίστ. Πρέπει να τονίσουμε ότι στο παρελθόν το όνομα του Ζαμπά είχε “παίξει” στο ρεπορτάζ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Συγκεκριμένα υπήρχε ένα διάστημα που ο Βραζιλιάνος παρουσιαζόταν σαν μεταγραφικός στόχος της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τελικά δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω και αυτή τη στιγμή το πιθανοτερο σενάριο τον θέλει να επιστρέφει και πάλι στη χώρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments