Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λέστερ: Αλλάζει την άμυνα του ο Καρέρα

ΑΕΚ – Λέστερ: Αλλάζει την άμυνα του ο Καρέρα
ΑΕΚ - Λέστερ: Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει αλλαγές στην άμυνα του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα,

Το παιχνίδι με την Μπράγκα έφερε τριγμούς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” έβγαλαν αντίδραση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. Το πρόγραμμα της Ένωσης είναι τέτοιο που τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια κρατάνε τους παίκτες της ομάδας και τον Μάσιμο Καρέρα σε εγρήγορση. Το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί είναι ίσως το δυσκολότερο που θα δώσει η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν της.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχτούν το βράδυ της Πέμπτης την Λέστερ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μια ομάδα που μετά το πρωτάθλημα που πήρε είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με όλες τις Ελληνικές ομάδες. Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού και καταστρώνει ανάλογα τα πλάνα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιήσεις και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του.

Επιστρέφει η τριάδα στην άμυνα

Παρότι η ΑΕΚ λειτούργησε καλά με τετράδα στην άμυνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάσιμο Καρέρα προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 3-5-2 για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να βοηθήσει την τριάδα των Κρίστισιτς, Σάχοφ και Μάνταλου, που έχει επιβαρυνθεί με συνεχή ματς, προσθέτοντας δύο ακραίους με πολλά τρεξίματα, όπως τον Μπακάκη δεξιά και τον Ινσούα αριστερά.

Από τη στιγμή που ο Τσιγκρίνσκι θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος και επιλεγεί τριάδα στόπερ, αυτή φυσικά θα αποτελείται από Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Σβάρνα. Όσο για την επίθεση, ο φορμαρισμένος Ανσαριφάρντ έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ολιβέιρα που περνά περίοδο δυστοκίας, ενώ πιθανότατα ο Λιβάγια θα επιλεγεί να τον υποστηρίζει βοηθώντας παράλληλα και στην ανάπτυξη της ομάδας. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται με προπόνηση στις 17:00 στα Σπάτα. Στις 15:15 ο Μάσιμο Καρέρα και ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα μιλήσουν στα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο παιχνίδι θα σφυρίξει ο οΑυστριακός διαιτητής Χάραλντ Λέχνερ. Ο 38χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χαϊντενχράιχ, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και 4ος διατητής θα είναι ο Ζούλιαν Βαϊνμπέργκερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments