Ελλάδα

Βίκυ Σταυροπούλου κορωνοϊός: Σε καραντίνα η γνωστή ηθοποιός

Βίκυ Σταυροπούλου κορωνοϊός: Σε καραντίνα η γνωστή ηθοποιός
Βίκυ Σταυροπούλου κορωνοϊός: Η ηθοποιός και κριτής στο Just the 2 of Us επέλεξε να μπει σε προληπτική καραντίνα μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο τηλεπαιχνίδι.

Η γνωστή ηθοποιός και κριτής στο Just the 2 of Us μπήκε σε προληπτική καραντίνα μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι. Σύμφωμα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, τουλάχιστον δύο άτομα νοσούν από την Covid-19.

Η ηθοποιός έμαθε την είδηση ενώ βρισκόταν στη μεσσηνιακή Μάνη, μαζί με τον ηθοποιό, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Έτσι, οι δύο τους θα παραμείνουν εκεί, μέχρι η Βίκυ Σταυροπούλου να κάνει τεστ για κορωνοϊό και να βγουν τα αποτελέσματα.

«Είμαστε αγχωμένοι όλοι. Βγήκαν αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ. Είναι αγριευτικό το πως σε μια τόσο προσεκτική παραγωγή, πως εισέβαλε ο ιός. Να μας γίνει παράδειγμα και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από όσο χρειάζεται» τόνισε η αγαπητή ηθοποιός.

Ταυτόχρονα, η Βίκυ Σταυροπούλου, αναφέρθηκε με παρρησία, στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο τηλεπαιχνίδι που μετέχει, όταν εκ παραδρομής, προσφώνησε λαθεμένα τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο. «Είμαι αφηρημένη από τη φύση μου. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Ξέρω την πορεία του, ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και ότι δεν τυχαία τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν γίνεται με ένα σαρδάμ να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 6 Νοεμβρίου 1969. Mεγάλωσε στο Περιστέρι. Η ίδια είχε πει: «Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Νότιο Αφρική, όπου γεννήθηκα. Έφυγα μωρό, ενώ τα αδέλφια μου εκεί τελείωσαν το σχολείο. Σαν γονείς μου είχα τη γιαγιά και τον παππού στην Αθήνα όταν γύρισα».

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση και ήδη μετρά ήδη 20χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.

Υπήρξε παντρεμένη στα 22 και έχει μία κόρη, τη Δανάη Μπάρκα.  Η Βίκυ Σταυροπούλου είχε πει σχετικά: «Κάποια στιγμή, στα 22 μου, είχα σχέση με τον (μετέπειτα) μπαμπά της κόρης μου κι έμεινα έγκυος. Ήμουν μικρή. Σκεφτόμουν να μην το κρατήσω. Εκείνη την εβδομάδα όμως, στον ύπνο του, έφυγε ξαφνικά ο παππούς μου. Κι ένοιωσα σαν ο θεός να μου παίρνει τον παππού μου και να μου δίνει μια καινούρια ζωή. Κοιμήθηκα ελεύθερη και ξύπνησα παντρεμένη.

Έγινα μητέρα στα 23 μου με έναν πολύ καλό άνθρωπο, που λόγω του νεαρού της ηλικίας, συνειδητοποιήσαμε πολύ σύντομα, ότι δεν μεγαλώναμε το ίδιο. Η αναστάτωση και η συνειδητοποίηση, οι ενοχές, και όλα όσα περνάει ένας άνθρωπος όταν υπάρχει καρπός του έρωτα, οι ερωτήσεις του τύπου «γιατί μια λάθος δική μου επιλογή» να την πληρώσει το παιδί μου, μπλόκαραν τη ζωή μου. Και κλείστηκα στον εαυτό μου, όπως κάνω πάντα στις στεναχώριες.

Επειδή όμως ο μπαμπάς της κόρης μου, είχε ένα μαγαζί όπου έρχονταν καλλιτέχνες, και καθώς έβλεπαν την τρέλα μου, μου έλεγαν να ασχοληθώ με το θέατρο. Χώρισα και βρέθηκα από καλοπαντρεμένη, άφραγκη, φοιτήτρια στη σχολή με ένα μωρό. Την ημέρα πέρναγα υπέροχα και τα βράδια έκλαιγα. Είχα όμως πίστη, ότι αφού βρήκα αυτό που θέλω να κάνω, θα το κάνω. Κι έχω την ψευδαίσθηση ή την υποψία ότι με αντάμειψε ο θεός» είχε δηλώσει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments