Τεχνολογία

Cyberpunk 2077: Καθυστερεί κι άλλο – Πότε θα κυκλοφορήσει

Cyberpunk 2077: Καθυστερεί κι άλλο – Πότε θα κυκλοφορήσει
Cyberpunk 2077: Ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.
Cyberpunk 2077: Ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για μια ακόμα φορά, το Cyberpunk 2077 καθυστερεί να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία ανάπτυξης, CD Projekt Red, με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου RPG να εξακολουθεί να τοποθετείται πριν από το τέλος του 2020.

Όπως αναφέρεται, έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου με τη CD Projekt Red να δηλώνει ότι ο κύριος λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε έναν μεγάλο αριθμό από πλατφόρμες ταυτόχρονα. Όχι μόνο το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς, αλλά έρχεται επίσης σε κονσόλες επόμενης γενιάς, δηλαδή στο PS5 και στο Xbox Series S / X, όπου θα παίζει μέσω backwards compatibility για αρχή (οι επίσημες εκδόσεις PS5 / Xbox Series X|S θα έρθουν μέσα στο 2021), για να ακολουθήσει το Stadia. Συνολικά, η CD Projekt πρέπει να ολοκληρώσει εννέα διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, ενώ οι υπάλληλοι εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 για 21 ημέρες. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 10η Δεκεμβρίου. Πιθανότατα, υπάρχουν αρκετά συναισθήματα και απορίες στα κεφάλια σας, οπότε, πρώτο και σημαντικότερο, παρακαλούμε να αποδεχτείτε την ταπεινή μας συγγνώμη. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς αυτή τη στιγμή είναι το να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι στην τωρινή γενιά, την επόμενη και σε PC ταυτόχρονα, κάτι που απαιτεί προετοιμασία και έλεγχο 9 εκδοχών του (Xbox One/X, συμβατότητα σε Xbox Series S/X, PS4/Pro, συμβατότητα σε PS5, PC, Stadia), ενώ δουλεύουμε από το σπίτι.

Από τη στιγμή που το Cyberpunk 2077 εξελίχθηκε και πλέον είναι σχεδόν επόμενης γενιάς τίτλος, πρέπει να σιγουρευτούμε πως τα πάντα λειτουργούν σωστά και κάθε έκδοση τρέχει ομαλά. Κατανοούμε πως φαίνεται μη ρεαλιστικό όταν κάποιος λέει πως 21 ημέρες μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε διαφορά σε ένα τόσο τεράστιο και περίπλοκο παιχνίδι, αλλά πραγματικά μπορούν. Κάποιοι από εσάς επίσης, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις, αφού το παιχνίδι έχει ήδη γίνει… χρυσό πριν από λίγο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο, μπορεί να ολοκληρωθεί και έχει όλο το περιεχόμενο.

Όμως, δεν σημαίνει ότι σταματάμε να δουλεύουμε πάνω του και να ανεβάζουμε τον πήχη της ποιότητας. Αντίθετα,  τώρα είναι η ώρα που πολλές βελτιώσεις πραγματοποιούνται, οι οποίες θα διανεμηθούν στη συνέχεια με Day 0 patch. Είναι η περίοδος που δεν υπολογίσαμε σωστά. Πιστεύουμε πως έχουμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στα χέρια μας και είμαστε πρόθυμοι να πάρουμε κάθε απόφαση, ακόμα και τις δυσκολότερες, αν αυτό θα οδηγήσει τελικά στο να πάρετε εσείς ένα παιχνίδι που θα αγαπήσετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments