Αθλητισμός

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στο ματς με τον Απόλλωνα

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στο ματς με τον Απόλλωνα
Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει την ευκαιρία στα νέα αποκτήματα της ομάδας να παίξουν στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων του στις ελληνικές διοργανώσεις και στο Champions League και έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάντα στο σχέδιό του να «ανοίξει» το rotation της ομάδας. Έτσι, με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Πειραιά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 31/10 στις 15:00, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τον αγώνα του Champions League κόντρα στην Πόρτο και την ήττα από τους «δράκους» με 2-0 και θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα στην Ελλάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει… ανάσες σε αρκετούς παίκτες που παίζουν συνεχώς εδώ και καιρό από ό, τι φαίνεται θα αφήσει στον πάγκο τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά και Χοσέ Χολέμπας. Ο Πορτογάλος θέλει να δοκιμάσει σιγά-σιγά και τις μεταγραφικές προσθήκες και έτσι θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Μπρούμα, Ρούμπεν Βινάγκρε και Πέπε, προκειμένου να αποκτήσουν και ρυθμό.

Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα από την Πόρτο

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί τα λάθη της ομάδας του στο παιχνίδι του Champions League με τους «δράκους». «Κάναμε πολλά λάθη. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά. Ένα από τα λάθη μας μάς κόστισε το πρώτο γκολ. Αντιδράσαμε με ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε στριμώξει την Πόρτο, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν ήταν μία θετική βραδιά, παρόλο που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά.

Το δεύτερο γκολ είναι άσχημο, αλλά άσχημο είναι γενικότερα πως έχουμε χάσει. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Ήρθαμε εδώ πέρα με τη φιλοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και βαθμούς. Δεν το καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι από αυτό. Προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, δεν το καταφέραμε και συγκεντρωνόμαστε τώρα στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα».

Δείτε το βίντεο

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Superleague σε 4 αγώνες έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. Στην πρώτη θέση είναι ο Άρης με 13, ενώ ο Βόλος είναι δεύτερος με 11.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments