Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα Παλμέιρας: Περιμένουν τον Πορτογάλο τεχνικό

Αμπέλ Φερέιρα Παλμέιρας: Περιμένουν τον Πορτογάλο τεχνικό
Αμπέλ Φερέιρα Παλμέιρας: Οι Βραζιλιάνοι περιμένουν τον Πορτογάλο τεχνικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο κύκλος του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημέρων. Ο Πορτογάλος τεχνικός πέτυχε τον πρώτο στόχο της σεζόν που ήταν η επιστροφή σε ομίλους Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης. Μπορεί αυτό να μην έγινε στο Champions League, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Φερέιρα δεν θα είναι για πολύ ακόμα στον πάγκο της ομάδας. Συγκεκριμένα η λύση της συνεργασίας του με την Ελληνική ομάδα είναι δεδομένη.

Η Παλμέιρας βρισκόταν σε αναζήτηση τεχνικού και κατέληξαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και έτσι η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν άργησε να επέλθει. Βέβαια ο έμπειρος κόουτς έκατσε κανονικά στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Γρανάδα στην Ανδαλουσία. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ. Σχετικά με τον αντικαταστάτη του Φερέιρα όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσιά. Ο Ουρουγουανός είναι τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Κ19 έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Παράλληλα γνωρίζει αρκετά από τα νέα παιδιά που πλέον είναι ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας.

Περιμένουν τον Φερέιρα οι Βραζιλιάνοι

Η μετακόμιση του Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ στην Παλμέιρας, θεωρείται τελειωμένη, με τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό, Αντρέι Λόπες να περιμένει τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Λόπες έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην Παλμέιρας και χθες, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, αφού η ομάδα του, επικράτησε με 3-1 της Μπραγκαντίνο για το Κύπελλο.

Το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Παλμέιρας, τα τελευταία 24ωρα και ο Λόπες, ρωτήθηκε για την αναμενόμενη άφιξη του Πορτογάλου στην ομάδα. «Είναι ένας νέος προπονητής, είναι 41 ετών, έκανε καλή δουλειά στη Μπράγκα και τώρα ήταν στον ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να τον βοηθάω γιατί το πιο σημαντικό πράγμα, είναι ο σύλλογος» σχολίασε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Παλμέιρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments