Αθλητισμός

Μαρτίνς Μπουχαλάκης: Ο «ερυθρόλευκος» μέσος έχει την πλήρη στήριξη του προπονητή του

Μαρτίνς Μπουχαλάκης: Ο «ερυθρόλευκος» μέσος έχει την πλήρη στήριξη του προπονητή του
Μαρτίνς Μπουχαλάκης: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναφέρθηκε καν στη φάση που προκάλεσε το πρώτο γκολ της Πόρτο λόγω του λάθους του Κρητικού μέσου.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο αφού δέχθηκε νωρίς γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Το γκολ, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ήρθε από λάθος του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει και του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχει γράψει το «Φως των Σπορ». «Ο Μαρτίνς δεν χρειάζεται να πει κάτι στον Μπουχαλάκη. Δεν έχει να του πει, άλλωστε, και κάτι για τη φάση του 1-0 στο Πόρτο. Του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και του το δείχνει. Ήταν μια άτυχη στιγμή, από αυτές που μπορεί να συμβούν σε όλους. Εκείνοι που δεν κατάλαβαν την ακραία κριτική που ασκήθηκε στον Μπουχαλάκη ήταν οι συμπαίκτες του! Κανένας μέσα στα αποδυτήρια δεν κατηγορούσε τον Μπουχαλάκη για την ήττα στο «Ντραγκάο». Αντιθέτως, τα έβαλαν με τους εαυτούς τους που δεν κατάφεραν στα υπόλοιπα 80 λεπτά να παραβιάσουν την εστία της Πόρτο», σημειώνει σε ρεπορτάζ της η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Να τονίσουμε ότι ο Μπουχαλάκης με τον Μαρτίνς προπονητή, όχι απλά έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, αλλά μάλλον δεν είναι ψέματα να πούμε ότι έχει «καπαρώσει» μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής με το 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ικανότητα του να ανοίγει το παιχνίδι, οι βοήθειες που δίνει ψηλά λόγω ύψους, καθώς και η διάθεσή του να πάρει την μπάλα από πιο πίσω για να φτιάξει παιχνίδι (έστω κι αυτό οδήγησε στο λάθος στο «Ντραγκάο) είναι χαρακτηριστικά που ο Μαρτίνς τα λατρεύει και έτσι του έχει δώσει τη φανέλα του βασικού.

Ο Μπουχαλάκης έχει συμπληρώσει με τον Ολυμπιακό 129 συμμετοχές, έχει σημειώσει 6 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τα γήπεδα της Championship (με την άλλη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη) θεωρείται από όλους ότι τον βοήθησαν να εξελιχθεί ως παίκτης. Εκεί, ο Κρητικός μέσος συμπλήρωσε 25 συμμετοχές με 2 γκολ. Ο «Μπούχα» ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη με τη φανέλα του οποίου είχε 73 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments