Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Βγαίνει στην αγορά για γκαρντ το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Βγαίνει στην αγορά για γκαρντ το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Κίφερ Σάικς δεν έμεινε στο «τριφύλλι» και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον Κίφερ Σάικς και έτσι θα κινηθεί για γκαρντ έτσι ώστε να ενισχυθεί στις θέσεις της περιφέρειας. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» είναι πολλές τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις, όσο και στην Euroleague με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να είναι παραπάνω από αναγκαίο.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα καλείται για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν να βγει στην μεταγραφική αγορά αναζητώντας έναν πλέι-μέικερ, με το ρόστερ να διαθέτει αυτή την στιγμή τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Γιώργο Καλαϊτζάκη, μαζί με τον Σαντ-Ρος που αγωνίζεται και στο «1» ως πόιντ-φόργουορντ. Οι «πράσινοι» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τόσο τον Πιερ Τζάκσον όσο και τον Σάικς με αποτέλεσμα να πρέπει τώρα να κινηθούν γρήγορα να καλύψουν τα κενά.

Ήδη, ορισμένα ξένα Μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντεμέτριους Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι, όμως ο Παναθηναϊκός προτίμησε τον άλλο Τζάκσον, τον Πιερ. Ο 26χρονος πλέι μέικερ έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη Ρίτας Βίλνιους και φέρεται να εξετάζεται από το «τριφύλλι». Ο Τζάκσον ολοκλήρωσε την παρουσία του στη λιθουανική ομάδα με μέσο όρο 13 πόντων και 8,5 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από το NBA με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς και των Χιούστον Ρόκετς.

Δείτε τον Ντεμέτριους Τζάκσον εν δράσει

Τι έγινε με τον Σάικς

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Κίφερ Σάικς αφού το «τριφύλλι» και ο παίκτης δεν τα βρήκαν. Έτσι, σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία του Αμερικανού γκαρντ στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης αφού είχε συμβόλαιο για ένα μήνα. Ο Σάικς είχε αποκτηθεί στις αρχές Οκτωβρίου ως μία επιπλέον λύση στην «πράσινη» περιφέρεια.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον 27χρονο άσο, όπως είχε γράψει το sdna.gr, και του κατέθεσε πρόταση με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του σε σχέση με τον πρώτο μήνα της συνεργασίας τους. Όμως, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία κι ο παίκτης επιστρέφει στην πατρίδα του. Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αλλαγή ατζέντη του Σάικς στο συγκεκριμένο διάστημα, περιμένοντας μία μεγάλη προσφορά από την Κίνα. Ο Σάικς είχε δει ως ευκαιρία τον Παναθηναϊκό, πλέον όμως ευελπιστεί να εξαργυρώσει τη σύντομη παρουσία του στους «πράσινους» με ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments