Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή

Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή
Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να χτενίζουν την αγορά για να βρουν τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Οι “πράσινοι” έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της ιστορίας χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει το πρώτο του τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκρινε ότι ο Ντάνι Πογιάτος και ο Τσάβι Ρόκα πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ειδικά ο δεύτερος πιστώθηκε ένα μεγάλο μέρος της αποτυχίας καθώς πολλές από τις μεταγραφές που έγιναν ήταν δικές του επιλογές.

Ο Λάλζο Μπόλονι ήρθε στην ομάδα και ήδη καταστρώνει τα σχέδια του για να βγει ο σύλλογος από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Για την ώρα η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει παραμείνει κενή. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά. Αρκετοί τεχνικοί διευθυντές έχουν προταθεί και οι “πράσινοι” εξετάζουν τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους. Η πρόθεση τους είναι να μην τραβήξει για καιρό το συγκεκριμένο θέμα.

Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Το μοντέλο που εξετάζουν οι “πράσινοι” αφορά έναν διευθυντή ποδοσφαίρου ο οποίος θα έχει πιο σκληρό προφίλ και διευρυμένες αρμοδιότητες μάνατζμεντ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα με τη “Sportday”. Ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται σε απευθείας επαφή με τη διοίκηση, χωρίς όμως να παίρνει πάνω του υπερεξουσίες και παράλληλα θα αναλάβει την εξ ολοκλήρου αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση του τεχνικού διευθυντή σε κάθε σύλλογο είναι κομβική. Είναι εξόχως σημαντική. Είναι μια θέση, όπου για να κριθεί ο εκάστοτε παράγοντας, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια διετία ή τριετία δουλειάς στο κλαμπ. Στα επτά χρόνια του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει εννέα τεχνικούς διευθυντές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments