Αθλητισμός

Κολοβός Παναθηναϊκός: Η Σερίφ τον θέλει για μόνιμα

Κολοβός Παναθηναϊκός: Η Σερίφ τον θέλει για μόνιμα
Κολοβός Παναθηναϊκός: Οι καλές εμφανίσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού κάνουν τη Σερίφ να θέλει να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Μολδαβίας.

Ο Δημήτρης Κολοβός έχει μια νέα προοπτική στην καριέρα του αφού οι καλές του εμφανίσεις με τη Σερίφ Τιρασπόλ, αναγκάζουν την ομάδα να κινήσει τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει κι οχι απλά να τον έχει ως δανεικό.

Το sportime.gr αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός δε φάνηκε να ταιριάζει με τον Δημήτρη Κολοβό, με αποτέλεσμα να «κοπεί» νωρίς από τον σενιόρ Ρόκα Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», πέρυσι, η χημεία τους δεν «κούμπωσε» στιγμή.

Πήγε στην πρωταθλήτρια, Μολδαβίας, την Σερίφ για να μη χάσει τη χρονιά! Το επίπεδο χαμηλό, μα εκείνος εμφανίζεται κεφάτος: 6 ματς, 2 γκολ και 4 ασίστ. Ο Κολοβός στην ομάδα του 15 στα 15 κάνει πάρτι και ήδη η Σερίφ σκέφτεται να κάνει κίνηση αγοράς του από τον Παναθηναϊκό».

Θυμίζουμε ότι σήμερα η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Φθιώτιδας έχει μόλις έναν βαθμό και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να κάνει σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας στο ΔΑΚ Λαμίας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

«Γκάζια» από τους οπαδούς στους παίκτες

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίπεναν την αποστολή του «τριφυλλιού» στη Λαμία και ζήτησαν με επιτακτικό τρόπο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι «πράσινοι» οπαδοί απαίτησαν τους τρεις βαθμούς αφού η ομάδα μετά από πέντε ματς δεν έχει κατορθώσει να πάρει νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Με τον Βιγιαφάνιες στην αποστολή το «τριφύλλι»

Ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (που περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο), ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων» για το σημερινό ματς με τη Λαμία.

Σε αυτή λοιπόν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο  μεσοεπιθετικός, σε αντίθεση με τους Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Χατζηθεοδωρίδη (που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), τους Αγιούμπ και Μπουζούκη (που έκαναν θεραπεία), τον Μαυρομάτη (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο) και τον Αντονίτο που παρέμεινε κλινήρης.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, , Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments