Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [31/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [31/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [31/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [31/10/20].

Κριός

Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέρθετε στις δυσκολίες της μέρας είναι να προσπαθήσετε να διακωμωδήσετε την κατάσταση. Ο πειραματισμός είναι η λέξη που περιγράφει τα γεγονότα, ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος 

Κάτι μπορεί να αναστατώσει τις εκλεπτυσμένες ευαισθησίες σας σήμερα. Αν ξεπεράσετε την αρχική σας αντίδραση, θα ανακαλύψετε καινούργιες για να προχωρήσετε. Ο έρωτας είναι αντισυμβατικός και όχι ρομαντικός με την παραδοσιακή έννοια.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία, να γνωρίσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όλοι έχουν πλευρές που κρατούν κρυμμένες ή τις εμφανίζουν σπάνια. Στη χειρότερη περίπτωση, θα ανακαλύψετε ότι τρέφετε ακόμη πιο βαθιά συναισθήματα για αυτό το άτομο.

Καρκίνος

Σήμερα θα φτάσετε στα όριά σας. Πάντα σας αρέσει να κάνετε το κάτι παραπάνω για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και στοχεύετε ολοένα πιο ψηλά. Θα υιοθετήσετε την ίδια πειραματική προσέγγιση και στον έρωτα. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε πράγματα. Αν κάτι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, κάντε το!

Λέων 

Σήμερα θα θέλετε να κάνετε τα πάντα διαφορετικά. Μπορεί η δική σας ιδέα για το «διαφορετικό» να είναι πιο ήπια από των υπολοίπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο συναρπαστική. Πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή και θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι.

Παρθένος

Πάντα έχετε διάθεση για πειραματισμούς. Ειδικά σήμερα, θα λειτουργήσετε σαν μέντορας για κάποιους που δυσκολεύονται να απελευθερωθούν και να λειτουργήσουν χωρίς περιορισμούς. Βοηθήστε να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους.

Ζυγός 

Συνήθως ακολουθείτε ρομαντική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή, δεν σας αρέσουν οι ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με άτομα που πειραματίζονται στον έρωτα. Ακόμη και αν δεν βρείτε κάποιο πιθανό ερωτικό ταίρι, θα κάνετε μερικούς καλούς φίλους.

Σκορπιός

 Η λέξη – κλειδί της μέρας είναι «πειραματισμός». Με το ταίρι σας θα απολαύσετε νέες δραστηριότητες, θα δοκιμάσετε πράγματα που πάντα θέλατε να κάνετε αλλά δεν είχατε τον χρόνο ή την ενέργεια.

Τοξότης 

Δεν θα βρείτε τον έρωτα στα συνηθισμένα μέρη σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι η αναζήτηση της αγάπης μπορεί να είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Δοκιμάστε να αλλάξετε κάτι στο ντύσιμό σας, στην ομιλία ή την συμπεριφορά σας και θα δείτε ότι όλα θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως

Οι συνηθισμένες ατάκες δεν θα λειτουργήσουν σήμερα. Γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό, όπως μια φράση από τον αγαπημένο σας συγγραφέα ή ένα ρητό που σας εμπνέει; Ακόμη καλύτερα, μιλήστε από την καρδιά σας. Κάποιος/α θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας.

Υδροχόος

Παρόλο που δεν το παραδέχεστε, πολλές φορές προσεγγίζετε τον έρωτα με πειραματική προσέγγιση. Σήμερα έχετε την επιθυμία να το πάτε λίγο πιο μακριά. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε νέες τεχνικές στην ερωτική σας ζωή. Μην ντρέπεστε. Διασκεδάστε το!

Ιχθύες

Το ταίρι σας έχει μια περιπετειώδη και τολμηρή διάθεση σήμερα. Αυτό μπορεί να φανεί στην εμφάνισή του, με ένα νέο κούρεμα ή ρούχο. Προσπαθήστε να μην γελάσετε και να αφήσετε να εξερευνήσει τις δυνατότητές του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments