Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [31/10/20].

Κριός

Η σημερινή πανσέληνος θα έχει ευεργετική και ευχάριστη επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου. Θα είσαι επιρρεπής όμως, σε διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Μην πειστείς πως κάνοντας μια προσπάθεια για να δημιουργήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, ξεπερνάς το σημείο των υποχρεώσεών σου. Η συνεργασία με το ταίρι σου, θα βοηθήσει στην αποφυγή λανθασμένων κινήσεων από μεριάς σου και θα ενθαρρύνει την προσπάθεια και των δυο σας

Ταύρος

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου θα προκαλέσει σύγχυση σχετικά με το βαθμό στον οποίο εστιάζεις στις ανάγκες του εραστή σου και τις δικές σου. Αυτή η αντιληπτή ανισορροπία, δεν πρέπει να σου προκαλέσει ένταση ή απογοήτευση. Θα κερδίσεις πολλά, αν αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια κάνοντας μια ενδοσκόπηση. Για να είσαι σε κορυφαία φόρμα για τον εραστή σου, θα πρέπει να ακούσεις το μήνυμα που προέρχεται από την καρδιά σου για το τι είναι αυτό που μπορεί να ενισχύσει την προσωπική σου αίσθηση.

Δίδυμοι

Για να υπάρξει βελτίωση των συνθηκών της ερωτικής σου ζωής, χρειάζεται να ερευνήσεις τι λειτουργεί άνετα στην καθημερινότητά σου. Αν αντλείς άνεση από οποιαδήποτε περιοχή που δεν απαιτεί συνεχή προσοχή ή προσπάθεια, τότε σαφώς δεν χρειάζεται «διόρθωση». Μπορεί όμως κάποιοι άλλοι τομείς να είναι άβολα προβλέψιμοι και θέλεις να τους αντιμετωπίσεις. Η αυξημένη συνειδητοποίησή σου για ό,τι είναι σταθερό και για ό,τι χρειάζεται εξισορρόπηση, θα αποδειχθεί χρήσιμη.

Καρκίνος

Η σημερινή πανσέληνος θα σου επισημάνει πως για να ακούσει ο εραστής σου τις παθιασμένες ιδέες σου, θα πρέπει να τις παρουσιάσεις με πιο φιλικό κι ανάλαφρο τρόπο. Απομάκρυνε κάθε ίχνος σοβαρότητας από την κουβέντα σου. Ενημέρωσε το αγαπημένο σου πρόσωπο ότι αποδέχεσαι την ανάγκη να γίνει η σχέση σας, πιο αυθόρμητη και διασκεδαστική. Επειδή με αυτό τον τρόπο ο εραστής σου θα γίνει πιο δεκτικός.

Λέων

Μπορεί ο εραστής σου να μη χρειάζεται υπενθύμιση για τις ικανότητές σου, όμως άλλοι τομείς της ζωής σου θα επωφεληθούν από την αυτοπεποίθησή σου. Ο εραστής σου προφανώς προτιμάει να τον επιβεβαιώσεις για το πόσο εκτιμάς τη σχέση σας. Το «εγώ» σου, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά με άλλους τρόπους. Στα ερωτικά σου όμως, τα ειλικρινή λόγια και οι αυθόρμητες πράξεις θα είναι πολύ πιο δυνατές.

Παρθένος

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα κακό με το να έχεις φιλοδοξίες για τα ερωτικά σου. Πρέπει όμως να αντικαταστήσεις τη φιλοδοξία με την ειλικρίνεια, αυτό το διάστημα. Πιθανώς ο εραστής σου έχει ήδη μπει στην εικόνα όσων λαχταράς να ζήσεις. Όμως αυτό που θέλει να ξέρει, είναι αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι κι επιθυμείς.

Ζυγός

Οι ερωτικές εξελίξεις στη σχέση σου θα είναι έντονες και μπερδεμένες- ευγενική προσφορά της σημερινής πανσελήνου! Το να ψάχνεις όμως για κατευθύνσεις έξω από την ερωτική σου σφαίρα, δεν είναι απάντηση. Μερικά μυστικά που αιωρούνται ανάμεσά σας, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να χρειαστούν την ανάλογη προσοχή! Αντιμετωπίζοντας και αποδεχόμενη ένα συγκεκριμένο ζήτημα, θα είναι το εισιτήριό σου για μεγαλύτερο πάθος στη σχέση σου, τώρα.

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις φέρνει ένταση στην ερωτική σου ζωή. Ο αλλοπρόσαλλος Ουρανός θέλει επίσης ένα κομμάτι από τη δράση. Θα προσθέσει ένα επιπλέον εμπόδιο, στην προσπάθειά σου να δημιουργήσεις μία σχέση ή να εξελίξεις την ήδη υπάρχουσα. Μπορείς να διαχειριστείς όμως αυτό το χάος, επιλέγοντας να ενεργήσεις αυθόρμητα και να φέρεις την εξέλιξη που έχει ήδη καθυστερήσει. Το να προσεγγίσεις αυτόν που επιθυμείς ή να ανοιχτείς στο ταίρι σου, μπορεί να έχει καθυστερήσει πολύ.

Τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Μην ανησυχείς για την αναστάτωση που πιστεύεις ότι θα προκληθεί από αυτό. Η σημερινή πανσέληνος σε προτρέπει να εστιάσεις στην υγεία και την ευτυχία σου. Αυτό ίσως συνεπάγεται ένα διάλειμμα ή μια προσωπική περιποίηση! Κάνε ό, τι χρειάζεται για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να ξαναβρείς το κέφι σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή πανσέληνος φωτίζει την ανάγκη σου για περισσότερη διασκέδαση. Αν έχεις κουραστεί από την πολλή δουλειά, τότε επέτρεψε σ’ αυτή τη σεληνιακή επιρροή, να σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις μερικές ουσιαστικές αλλαγές. Το να είσαι πολύ αυστηρή ή σκληρή με τον εαυτό σου δεν βοηθάει στην ενίσχυση της σεξουαλικότητάς σου. Άδραξε την ευκαιρία και δείξε στο ταίρι σου πόσο παθιασμένη είσαι… με άλλους τρόπους.

Υδροχόος

Η σημερινή πανσέληνος θα κλονίσει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Αυτό που φτάνει απροσδόκητα, σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια και θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι μόνη σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης τους προβλήματος. Όμως, η συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεσαι, είναι διαθέσιμη από το ταίρι σου. Επομένως, μην υποφέρεις σιωπηλά, πιστεύοντας πως είναι δική σου ευθύνη η επίλυση αυτού του προβλήματος. Να είσαι πρόθυμη να ζητήσεις βοήθεια όπου τη χρειάζεσαι γιατί υπάρχει.

Ιχθύες

Το να βυθίζεσαι στον κόσμο της φαντασίας ου, μπορεί να είναι παρηγορητικό και αναζωογονητικό. Αλλά η πραγματικότητα, απαιτεί ξεκούραση που θα σε κάνει να νιώσεις αναζωογονημένη και συνδεδεμένη με τον εαυτό σου. Ένα ερωτικό θέμα επίσης, χρειάζεται να εξεταστεί σύντομα με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Αν απομακρύνεις τους περισπασμούς κι ακούσεις αυτά που σου λέει η καρδιά σου, θα βρεις τη λύση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments