Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Ποιος θα αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Ποιος θα αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Παραμένει ο Χρήστος Καρυπίδης στη θέση του τιμ μάνατζερ αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει.

Πριν από λίγες ώρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αμπέλ Φερέιρα για την προσφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την πρόσληψη του παλαίμαχου Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1977, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς και τους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον νέο τεχνικό. Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ευχαρίστησαν τον Αμπέλ Φερέιρα για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά, ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Παλμέιρας μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

Ευχαριστούμε τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.Στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας προστίθενται πλέον οι Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Γιάννης Αμπατζίδης, Χάρης Κομσής και συνεχίζουν οι Γιάννης Αμανατίδης , Δημήτρης Δανιηλίδης, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρος Μανιάτογλου».

Όσο για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού παραμένει ο Χρήστος Καρυπίδης, αλλά ο Γκαρσία θέλει δίπλα του τον Κώστα Ιωσηφίδη και η αλλαγή είναι αναμενόμενη εντός των επόμενων ημερών, κάτι που προς το παρόν δεν το ανακοινώνει η ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες από σχετικό δημοσίευμα στη Livesport.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments