Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τσεκάρει τις ακαδημίες

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τσεκάρει τις ακαδημίες
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του πολύ προσεκτικά.

Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία μόλις να ανέλαβε ως προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά ήδη κινείται πολύ δυναμικά και η νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» επί του Παναιτωλικού ήταν η καλύτερη έναρξη που θα μπορούσε να έχει.

Και όσο σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, οι πληροφορίες από το Sportime αναφέρουν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία εννοείται πως θα τσεκάρει τι υπάρχει στις ακαδημίες. Μάλιστα, πρώτος επιλαχών για προβιβασμό είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου. Στόπερ, γεννημένος το 2002 και σκόρερ στο 1-0 με Ολυμπιακό. Σε συνδυασμό με την ατυχία που χτύπησε τον Μιχάι, δεν θα αργήσει να έρθει η μεγάλη στιγμή.

Τραυματισμένος ο Ενέα Μιχάι

Να θυμίσουμε πως ο Ενέα Μιχάι τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της πρόσφατης προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία της οποίας τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τον νεαρό στόπερ. Ρήξη πρόσθιου χιαστού είναι η διάγνωση και τη Δευτέρα θα αποφασιστεί πότε θα μπει στο χειρουργείο για την απαραίτητη επέμβαση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (30 Οκτωβρίου). Στη συνέχεια μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μιχάι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα προκειμένου ν’ αποφασιστεί πότε θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο. Ενέα, περαστικά», αναφέρει το ιατρικό δελτίο του «Δικεφάλου του Βορρά»

Έτσι, ο Ουρουγουανός τεχνικός εκτός από τον τραυματία Ενέα Μιχάι, είχε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, όσους είχαν ταξιδέψει και στην Ισπανία για τον αγώνα με τη Γρανάδα, διαθέσιμους και αφιέρωσε την τελευταία προπόνηση στην τακτική ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου έφερε χαμόγελα και ευχαρίστηση σε όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments