Lifestyle

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Τζούλιας Νόβα

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Τζούλιας Νόβα
Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος: Παραδέχτηκε η ίδια πως έχει νέα σχέση και ότι έχει προχωρήσει μετά από τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου.

Νέα σχέση έχει πλέον στη ζωή της η Τζούλια Νόβα και μάλιστα, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του OPEN «Ευτυχείτε», με το μοντέλο και τον νυν σύντροφό της, που είναι από τον αθλητικό κόσμο, να δίνουν το «παρών» σε γνωστό εστιατόριο ενώ δεν φάνηκε να κρύβονται.

«Ήταν δύσκολη η απόφαση να χωρίσουμε αλλά έπρεπε να γίνει. Έχουμε κρατήσει επαφή», είχε φανερώσει για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, πριν από ελάχιστες ημέρες σε συνέντευξή της. Επίσης, στην ερώτηση για το αν έχει προχωρήσει στη ζωή της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάτι υπάρχει, είμαι καλά. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συγκατοίκηση».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μάρκου δεν έκρυψε την πικρία του για τον χωρισμό τους. «Μη ρωτάτε εμένα γιατί χωρίσαμε. Εγώ δεν έχω καταλάβει. Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια και στενοχωρήθηκα και με ενόχλησε. Ήταν απόφαση μόνο της Τζούλιας, όχι δική μου. Δεν υπήρξε συζήτηση», μαρτύρησε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθούν να κρατούν επαφή οι δύο τους.

«Θα μπορούσα να πω πολλά λόγια σε μία κουβέντα και να μη μας παίρνει η ώρα λόγω τηλεοπτικού χρόνου αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά και συγχρόνως πολύπλοκα. Δεν έχω καταλάβει κι εγώ ακριβώς τι έφτιαξε και πήρε αυτόν τον δρόμο η σχέση μας. Ίσως η φθορά του χρόνου μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο, όχι σε εμένα», προσέθεσε.

Πάντως, η όμορφη Τζούλια Νόβα φαίνεται να έχει προχωρήσει με τη ζωή της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως περνάει πολύ όμορφα μαζί με τον νέο της σύντροφο. Το ταίρι της λοιπόν, ονόματι Μιχάλης Βιτζηλαίος, είναι ιδιαίτερα αθλητικός, κάτι το οποίο είχε αναφέρει ο πρώην της, Γιάννης Μάρκου, αφού την είχε κατηγορήσει εμμέσως πλην σαφώς τον Ιούνιο ότι κάνει ξαφνικά πολλές αθλητικές δραστηριότητες και extreme sports.

Και όπως φαίνεται από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αγαπά τα ταξίδια, τη σκοποβολή αλλά και τα άγρια ζώα. Για αυτό και ασχολείται με κάθε είδους extreme sport, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ και καταβάσεις καταρρακτών. Μάλιστα, πριν από πέντε μήνες περίπου και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου, είχε ανεβάσει βίντεο με την Τζούλια Νόβα. «Θέλω ξανααααααααααααα», ήταν το σχόλιό της, αναφέροντας στη συνέχεια πως «δεν έφυγα με τη θέληση μου και μπορούσα να μείνω εκεί για πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Canyoning Μέγα Ρέμα #hellascanyoning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Bigileos (@bigileos) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments