Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [01/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [01/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [01/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [01/11/20].

Κριός

Εάν μόλις ξεκινήσατε μια σχέση, είναι καιρός να μιλήσετε για κάποιες από τις ανακαλύψεις που έχετε κάνει ο ένας για τον άλλον. Καλύτερα να αρχίσετε να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, να θέσετε μια βάση εμπιστοσύνης ανάμεσά σας.

Ταύρος 

Όλοι σήμερα φαίνεται να αναζητούν την παρέα σας, θέλουν να μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά τους. Πολλοί από αυτούς έρχονται σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα τους και αισθάνονται την ανάγκη να τα εκφράσουν. Δείξτε υπομονή.

Δίδυμοι

Δεν κρατιέστε άλλο, θα εκφράσετε επιτέλους τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Πάντα κρατάτε μια αύρα μυστηρίου, δεν σας αρέσει να εκτίθεστε αμέσως σε οποιονδήποτε. Σήμερα θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να δείξει την πιο ευάλωτη πλευρά του.

Καρκίνος

Με τη συζήτηση μπορείτε να φτάσετε στην καρδιά ενός ζητήματος που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και αναλύστε τι σας ενοχλεί. Μόνο έτσι θα κατορθώσετε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα που μπαίνουν εμπόδιο στην οικειότητα ανάμεσά σας.

Λέων 

Σήμερα δώστε επιπλέον προσοχή στον/στην σύντροφό σας. Έχετε πολλά να πείτε, για αυτό να είστε ειλικρινείς και να μιλήσετε από την καρδιά σας. Όντας ξεκάθαροι για οτιδήποτε σας απασχολεί, θα διευκολύνει την επικοινωνία σας τώρα και στο μέλλον.

Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την ειλικρινή συζήτηση. Επωφεληθείτε, για να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε προβλήματα λιμνάζουν καιρό και χαλάνε το κλίμα ανάμεσά σας.

Ζυγός 

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Θα απολαύσετε αυτή την υπέροχη αίσθηση σιωπηλής επικοινωνίας που μοιράζεστε. Μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Σκορπιός

 Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις παρεξηγήσεις και τους μικροτσακωμούς. Ως εκ τούτου να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας.

Τοξότης 

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί την επικοινωνία με το ταίρι σας. Πολλές φορές νομίζουμε ότι μιλάμε αλλά δεν φτάνουμε εύκολα στο βάθος ενός θέματος. Αφιερώστε χρόνο για να εμβαθύνετε σε κάποια σημαντικά θέματα. Θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Η συζήτηση θα σας ανοίξει πολλές πόρτες, αρκεί να είναι βαθιά και ειλικρινής. Μοιραστείτε τις πιο κρυμμένες σας αλήθειες με το πρόσωπο που αγαπάτε. Η ενέργεια της μέρας σας διευκολύνει: Είναι μια στιγμή επανασύνδεσης και συμφιλίωσης σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόος

Όλοι είναι περισσότερο συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε μια εκδήλωση αφοσίωσης και δέσμευσης από τον/την σύντροφό σας. Εξάλλου είναι κάτι που περιμένατε με ανυπομονησία πολύ καιρό τώρα.

Ιχθύες

Αν ψάχνετε σχέση, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άνθρωποι γύρω σας. Αν βρεθείτε σε μια συγκέντρωση, αντί να αρχίζετε να κομπάζετε για τα τελευταία σας επιτεύγματα, επιτρέψτε στους άλλους να μονοπωλήσουν την προσοχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments