Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Άσχημο το κλίμα στα αποδυτήρια των «πολιτών» – Ποιοι κοντράρονται

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Άσχημο το κλίμα στα αποδυτήρια των «πολιτών» – Ποιοι κοντράρονται
Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο τους «πολίτες» που δεν έχουν και το καλύτερο κλίμα στα αποδυτήριά τους.

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Σίτι για την 3η αγωνιστική του Champions League. Από ό, τι φαίνεται, όμως, το κλίμα στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Αγγλίας την προπέρσινη σεζόν δεν είναι και το καλύτερο.

Σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Athletic, oι πρωτοκλασάτοι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι «έβαλαν χέρι» στον Ριγιάντ Μαχρέζ για τον τρόπο που αγωνίζεται. Ο Αλγερινός εξτρέμ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να μην ανησυχεί για το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας του. Σύμφωνα, πάντως, με το ίδιο σάιτ ο Μαχρέζ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο στόχαστρο του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που τον κατηγόρησε στα αποδυτήρια ότι δεν του πασάρει την μπάλα. Τις ίδιες παρατηρήσεις φέρεται να έκαναν στον Αλγερινό τις προηγούμενες εβδομάδες ο Κουν Αγουέρο και ο Φερναντίνιο, ότι δηλαδή «κρατάει την μπάλα πολύ και κάνει κατάχρηση ντρίμπλας».

Τι σκέφτεται ο Γκουαρδιόλα για το ματς με τους «ερυθρόλευκους»

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να περάσει με νίκη από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 στο τελευταίο της ματς, αλλά οι «πολίτες» χρειάζονται rotation. Την ανάγκη ξεκούρασης ορισμένων παικτών παραδέχθηκε ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν, ειδικά στην άμυνα όπου οι Ντίας και Λαπόρτ αγωνίζονται σε συνεχή ματς, ενώ ο δεύτερος είχε και τραυματισμό.

Προφανώς, ο Πεπ θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους τους βασικούς εν όψει της επόμενης Κυριακής για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στην Premier League. «Ντίας και Λαπόρτ παίζουν συνεχώς στα τελευταία ματς και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο πρώτος έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, μας δίνει προσωπικότητα και ποιότητα στην άμυνα. Πέρσι δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ένα αμυντικό δίδυμο με συνέπεια και έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία τους, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να σκεφτώ να κάνω κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, πέντε μέσα σε 16 μέρες», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments