Αθλητισμός

Ραφίνια ληστεία: Μπούκαραν στο σπίτι του και έκλεψαν χρυσαφικά και ρολόγια

Ραφίνια ληστεία: Μπούκαραν στο σπίτι του και έκλεψαν χρυσαφικά και ρολόγια
Ραφίνια ληστεία: Στο σπίτι του Βραζιλιάνου μπακ βρισκόταν εκείνη την ώρα η οικιακή βοηθός.

Ο Ραφίνια βρισκόταν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά στο σπίτι του γινόταν ληστεία. Άνδρας οπλισμένος με κατσαβίδι εισέβαλε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου στην πολυτελή κατοικία του Βραζιλιάνου παίκτη των «ερυθρόλευκων» στη Βούλα και άρπαξε χρυσαφικά και ρολόγια. Τα κλοπιμαία αξίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 απόγευμα. Θυμίζουμε ότι εκείνη την ώρα ο έμπειρος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς στις 3 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει το ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα του Απόλλωνα στο Φάληρο. Η Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός βρισκόταν μέσα στο πολυτελές σπίτι του Ραφίνια, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας, που κρατούσε κατσαβίδι, κατάφερε να μπει από ανασφάλιστο παράθυρο και της επιτέθηκε.

Η γυναίκα έντρομη, δεν προέβαλε αντίσταση και ο δράστης, λίγα λεπτά αργότερα και αφού άρπαξε κοσμήματα και ρολόγια, των οποίων η αξία μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί αλλά σίγουρα είναι πολύ μεγάλη, εξαφανίστηκε. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί είναι αν ο ληστής γνώριζε ποιος έμενε στο σπίτι, παρακολούθησε μέχρι να δει τον παίκτη να φεύγει, για να «χτυπήσει» ή αν η επιλογή του στόχου ήταν τυχαία. Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μονοκατοικία πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης του Ολυμπιακού ή της ΑΕΚ στα Νότια προάστια πέφτει θύμα ληστείας. Τον Ιούνιο του 2019, μάλιστα, είχαν συλληφθεί αρχικά δύο άτομα, ενώ αναζητούνταν άλλοι τρεις που συμμετείχαν σε σπείρα που είχε ιδιαίτερη «έφεση» στα σπίτια ποδοσφαιριστών. Σισέ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπίρμπας Νάτχο, Μεχντί Καρσελά, Οτζίτζα Οφόε, Ματίας Ναουέλ, Ζοζέ Σα, ενώ θύμα της σπείρας είχε πέσει και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Διαρρήκτες είχαν εισβάλει και στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη το 2017 και πήραν χρήματα και κοσμήματα. Οι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία στη Βούλα τη νύχτα, ενώ δεν ήταν κανείς στο σπίτι εκείνη την ώρα. Οι διαρρήκτες είχαν φύγει με κοσμήματα, η αξία των οποίων είχε εκτιμηθεί στα 200.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments