Ελλάδα

Πολύ ξύλο σε Βούλγαρο που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη

Πολύ ξύλο σε Βούλγαρο που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη
Ασέλγεια σε ανήλικη: Ο 57χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ένας 57χρονος αλλοδαπός φαίνεται πως αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Βούλγαρο ο οποίος αφαίρεσε τα ρούχα του και μπήκε στο δωμάτιο της 13χρονης κόρης ομοεθνών του που τον φιλοξενούσαν στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της. Το αποτέλεσμα όμως, ήταν να καταλήξει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο εν λόγω άνδρας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο τη φιλοξενία του από την οικογένεια που τον είχε δεχθεί στο σπίτι της τον τελευταίο καιρό, καθώς επρόκειτο να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το protothema. Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, μέθυσε, τρύπωσε γυμνός στο δωμάτιο της ανήλικης και προσπάθησε να της επιτεθεί. Όμως, πριν προλάβει να την αγγίξει γιατί το κορίτσι έβαλε τις φωνές τρομοκρατημένο και αμέσως έτρεξαν κοντά της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μόλις είδαν γυμνό τον 57χρονο, όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αργότερα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς της 13χρονης από την άλλη, κατέθεσαν μήνυση στο τμήμα Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Βούλγαρο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments