Αθλητισμός

Αντονίτο: Εμφανίστηκε στο Κορωπί μετά από ένα μήνα

Αντονίτο: Εμφανίστηκε στο Κορωπί μετά από ένα μήνα
Αντονίτο: Ευχάριστα τα νέα για τον Πανθηναϊκό καθώς ο Ισπανός μπακ μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω λοίμωξης, επέστρεψε στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Αντονίτο είναι καλύτερα και εμφανίστηκε στο Κορωπί μετά από απουσία ενός μηνός. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λάζλο Μπολόνι αλλά και τους υπόλοιπους του Τριφυλλιού. Ο Αντονίτο αισθάνεται καλύτερα και ίσως μέσα στην εβδομάδα να αρχίσει ατομικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει το Live Sport. Ο Ισπανός δεξιός μπακ χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει, αλλά τα χειρότερα με την υγεία του πέρασαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Αντονίτο να βρίσκεται για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ένα μήνα σχεδόν μετά την τελευταία του παρουσία σε αυτό καθώς ο Ισπανός μπακ από τις 30/9 είχε διαγνωστεί με λοίμωξη στο αναπνευστικό και έκτοτε ήταν κλινήρης.

Χθες όμως πήγε ξανά στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ήταν αρκετά ευδιάθετος και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που γυμνάζονται μόνοι τους. Όσοι συνάντησαν τον Ισπανό του ευχήθηκαν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μπορέσει να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και αγώνων. Έχει όμως μπροστά του να καλύψει αρκετό διάστημα το οποίο έχασε τον προηγούμενο μήνα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα, όπως αναφέρει το Sport24. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σάντσες, Μαυρομμάτης. Ατομικό πρόγραμμα πλην του Αντονίτο έκαναν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ.

O Μπολόνι για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα συμφωνήσω ότι ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, όμως γνωρίζω λίγο τους παίκτες και θα συνεχίσω να βάζω την καλύτερη δυνατή σύνθεση, την καλύτερη δυνατή φόρμουλα στην ομάδα. Αναφορικά με το rotation, πάνω – κάτω είμαι σύμφωνος και, όταν βλέπεις τις μεγάλες ομάδες που έχουν να παίξουν στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και μετά πάλι ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές, τότε καταλαβαίνεις και αυτή θα είναι η δική μας περίπτωση», τόνισε ο Λάζλο Μπόλονι.

Σημειώνεται πως τον σημερινό (Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 17:15), εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για να εκτίσουν τις ποινές τους οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες, οι οποίοι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προ δύο ημερών παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Στόχος να «χτίσει» νικηφόρο σερί μετά το… σεφτέ που έκανε στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός, αν και ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετούς «πονοκεφάλους», ειδικά στα μετόπισθεν. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Σάντσες, όπως και οι Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Αγιούμπ και Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments