Αθλητισμός

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Ξεκινάει νέος κύκλος επαφών

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Ξεκινάει νέος κύκλος επαφών
Λιβάγια - Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ ξεκινάει νέο κύκλο επαφών με τους δυο ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ μέσα στη σεζόν έχει τις καλές στιγμές του, αλλά και κάποιες προβληματικές. Η Ένωση δείχνει κάποια προβλήματα, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση πως τα πράγματα θα βελτιωθούν μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστές όπως οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος και ο βασικός εξτρέμ Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν άλλον έναν πονοκέφαλο και αυτός δεν είναι άλλος από τις ανανεώσεις των συμβολαίων που τελειώνουν το καλοκαίρι του 2021.

Για την ακρίβεια υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Πρόκειται για τους Χρήστο Αλμπάνη, Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Ο πρώτος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπολογίζεται για το ροτέισον, αλλά στην παρουσία του μέχρι σήμερα έχει δείξει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση του. Οι δυο τελευταίοι αποτελούν από τα πιο βαριά χαρτιά του συλλόγου και αυτοί που διεκδικούν τα πιο μεγάλα συμβόλαια.

Νέα επαφή με Λιβάγια και Ολιβέιρα

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν επαφή με τους δυο ποδοσφαιριστές. Η πρόθεση της ομάδας είναι και οι δυο να μείνουν για τα επόμενα χρόνια και να μπουν στο νέο γήπεδο της ομάδας. Παρά το θετικό κλίμα που υπήρξε στις επαφές με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει δεδομένη συμφωνία στο οικονομικό που αυτή τη στιγμή φαντάζει το μοναδικό αγκάθι.

Δεύτερος γύρος επαφών είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα για την ανανέωση των συμβολαίων τους, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Η «Ένωση» μετά τις επαφές στις οποίες δεν επήλθε συμφωνία μαζί τους το καλοκαίρι γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του Κροάτη και του Πορτογάλου, αλλά και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ίδια οικονομικά. Προφανώς στόχος είναι να ανανεώσουν αμφότεροι, παρότι η παρουσία τους το τελευταίο δίμηνο δεν είναι ικανοποιητική. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το Δεκέμβριο και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία μένει να φανεί πώς θα χειριστεί η ΑΕΚ την υπόθεση. Αν δηλαδή θα τους βάλει πωλητήριο το χειμώνα ή όχι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments