Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης: Οι σκέψεις Μπόλονι για το σημερινό ματς

Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης: Οι σκέψεις Μπόλονι για το σημερινό ματς
Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης: Η ενδεκάδα των «πράσινων» στο ματς θα έχει αρκετές αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε και «έσπασε» το… ρόδι στον αγώνα του Σαββάτου (31 Οκτωβρίου), σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, χάρη σε δύο γκολ του Καρλίτος Λόπεθ στο 8ο λεπτό και στο 60ο λεπτό.

Στη σημασία που έχει για τους «πράσινους» να επενδύσουν πάνω στην (πρώτη) νίκη που έκανε στη Λαμία το περασμένο Σάββατο, ενόψει του σημερινού, εξ αναβολής, αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού μάλιστα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεπεράσει την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο «δώρο» που έκανε στον Λούκας Βιγιαφάνιες στο ματς με τη Λαμία.

«Θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα συμφωνήσω ότι ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, όμως γνωρίζω λίγο τους παίκτες και θα συνεχίσω να βάζω την καλύτερη δυνατή σύνθεση, την καλύτερη δυνατή φόρμουλα στην ομάδα. Αναφορικά με το rotation, πάνω – κάτω είμαι σύμφωνος και, όταν βλέπεις τις μεγάλες ομάδες που έχουν να παίξουν στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και μετά πάλι ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές, τότε καταλαβαίνεις και αυτή θα είναι η δική μας περίπτωση», τόνισε ο Λάζλο Μπόλονι.

Σημειώνεται πως τον σημερινό (Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 17:15), εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για να εκτίσουν τις ποινές τους οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες, οι οποίοι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προ δύο ημερών παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Στόχος να «χτίσει» νικηφόρο σερί μετά το… σεφτέ που έκανε στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός, αν και ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετούς «πονοκεφάλους», ειδικά στα μετόπισθεν. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Σάντσες, όπως και οι Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Αγιούμπ και Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ελλείψει επιλογών για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε εκεί τον Τάσο Χατζηγιοβάννη τοποθετώντας μπροστά του, σε ρόλο εξτρέμ, τον Γιοάν Μολό. Τη θέση του Κουρμπέλη στο κέντρο και δίπλα στον Μαουρίσιο θα καλύψει ο Αλεξανδρόπουλος. Ωστόσο, στην υπόλοιπη ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Λαμία.  Αυτό σημαίνει πως στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments