Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [04/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [04/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [04/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [04/11/20].

Κριός

Η επιρροή της Σελήνης στις σκέψεις και στην επεξεργασία τους, θα προκαλέσει διακυμάνσεις στα συναισθήματά σου. Αυτό θα αυξηθεί περαιτέρω αν ένα προηγούμενο απογοητευτικό ή επώδυνο επεισόδιο, απαιτήσει την αμέριστη προσοχή σου. Η ανάπτυξη αυτού του θέματος με τον αγαπημένο σου, θα σου αποκαλύψει το πώς αγωνίστηκε κι εκείνος, με κάτι παρόμοιο. Γι’ αυτό σήμερα φροντίστε ν’ ακούσετε ο ένας αυτά που λέει ο άλλος, στη συζήτηση που θα κάνετε. 

Ταύρος

Μπορεί οι ιδέες ή οι συμβουλές του εραστή σου, να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάτι, που προκαλεί σύγχυση ή είναι έντονα προσωπικό. Η τελική απόφαση για το τι θα κάνεις, φυσικά και είναι δική σου. Γνωρίζοντας όμως πως το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακούσει, θα δημιουργήσει την άνεση που χρειάζεσαι, για να αποκαλύψεις με σωστό τρόπο τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να συγκρατηθείς

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, υπογραμμίζει την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Ο κύριος στόχος σου είναι, η ενίσχυση της οικονομικής σου κατάστασης. Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την όμορφη ερωτική ζωή με την οικονομική ευμάρεια. Αν βάλεις στην εικόνα τον εραστή σου σχετικά με τις οικονομικές σου ανάγκες, θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για την επίλυση ή την επίτευξή τους. 

Καρκίνος

Η Σελήνη θα θεραπεύσει τη ζωή σου, αυτή τη στιγμή. Θα καταλάβεις πως ένα προσωπικό έργο, σου έχει στερήσει αυτό που ανεβάζει το ηθικό και τη διάθεσή σου. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι πειθαρχημένη αν είναι απαραίτητο και τόλμησε να απολαύσεις την ηρεμία και την κοινή εστίαση με το ταίρι σου, στους στόχους σας. Δες τι μπορεί να κάνει αυτό….για την ευημερία και τη διάθεσή σου. 

Λέων

Αλλαγές εμφανίζονται στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου ειδικότερα! Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι ιδιαίτερα δραστικές. Μπορεί μια νέα στάση στα πράγματα, να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις ή να μεταμορφώσεις ένα ενδιαφέρον ερωτικό σου ζήτημα. Άφησε μόνο την καρδιά σου να υπαγορεύσει τις ενέργειες που απαιτούνται για να κινηθείς. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην κάνεις υπερβολές. 

Παρθένος

Η συζήτηση με τον εραστή σου για τις φιλοδοξίες σου, ίσως περιλαμβάνει έντονη εστίαση στην καριέρα σου. Θα ήθελες να γνωρίζει, πως σκοπεύεις να κάνεις περισσότερα από το να αξιοποιήσεις απλά, τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να νιώσεις περισσότερο αποφασισμένη πως δε θα χαθείς στο πλήθος. Μίλησέ του επίσης για ένα δημιουργικό ταλέντο ή μια δεξιότητα που έχεις. Επειδή αν δεν τη χρησιμοποιήσεις σωστά, τότε δε θα μπορέσεις να επισημάνεις, τι είναι αυτό που σε κάνει υπέροχα μοναδική! 

Ζυγός

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα αλλάξουν αισθητά απέναντι στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι από τον εαυτό σου, για να ευχαριστήσεις κάποιον. Αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στα ερωτικά σου, γίνεται απλά, πιο αυθεντικό. Είσαι κι εσύ πιο αυθεντική πλέον. Γι’ αυτό άφησε να συνεχίσουν οι αποκαλύψεις… επειδή σκοπεύουν να μεταμορφώσουν την ερωτική σου ζωή. 

Σκορπιός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα εξερευνήσεις τις επιλογές που έχεις, για να αναζωογονήσεις και να κάνεις πιο πικάντικη την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να κάνεις επίσης και μια ενδοσκόπηση, για να δεις τι μπορείς ν’ αλλάξεις στον εαυτό σου. Αυτές οι βελτιώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία να αναζωογονηθείς και να εμπνευστείς με πάθος. Σύντομα θα λάμψεις ακόμη περισσότερο, εξωτερικά! 

Τοξότης

Η επιρροή της Σελήνης στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα σε κάνει να γίνεις πιο στοχαστική. Θα κοιτάξεις πίσω σου, στα ερωτικά μαθήματα του πρόσφατου παρελθόντος και θα συνειδητοποιήσεις πως το μονοπάτι σου τώρα, φαίνεται πιο καθαρό από ό, τι παλαιότερα. Θα νιώσεις πιο σίγουρη μ’ αυτές τις ανακαλύψεις. Και πρέπει να γνωρίζεις….πως αυτή η διαδικασία δεν έχει τελειώσει

Αιγόκερως

Η Σελήνη ενθαρρύνει κάποιους τρόπους για να «εξυπηρετήσει» τον εραστή σου. Μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις πως αυτό συμβαίνει επειδή είσαι υποδεέστερη. Ίσως, βοηθώντας αυτόν που αγαπάς να ξεπεράσει μια πρόκληση, να ενισχύσει την προθυμία σου, να είσαι στο πλευρό του. Ο τρόπος με τον οποίο ενθαρρύνεις τη διαφάνεια σε ένα θέμα που είχε αποφευχθεί θα καταστήσει επίσης σαφές, πως σκέφτεσαι μόνο το καλό του. «Εξυπηρέτηση» σημαίνει να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται. Η λογική σκέψη και η αξιοπιστία σου θα είναι τα ισχυρά πλεονεκτήματά σου, τώρα.

Υδροχόος

Ίσως μπορέσεις να δεις τα οφέλη, αν προσεγγίσεις με ευαισθησία ένα ερωτικό σου θέμα…κι όχι με αποφασιστικότητα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσεις την παθιασμένη σου ενέργεια κάνοντας πιο μικρά αλλά σταθερά βήματα για να πετύχεις κάτι που λαχταράς να συμβεί ή να ζήσεις. Τα μικρά βήματα μπορεί αρχικά να σου φανούν απογοητευτικά…αλλά θα φέρουν σταδιακή πρόοδο. Αυτό θα έχει μεγαλύτερες επεκτάσεις…. από το να επισπεύσεις τα πράγματα.

Ιχθύες

Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς να μάθεις, τότε η εμπειρία θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη, αν συμμετέχει και ο εραστής σου σ’ αυτό. Εξερεύνησε τρόπους για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα μαζί. Είτε πρόκειται για αθλητισμό, χορό ή οτιδήποτε άλλο, που μπορείτε ν’ ασχοληθείτε μαζί. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα είναι η τέλεια δικαιολογία για να προσκαλέσεις κάποιον που σ’ ενδιαφέρει, να σε συνοδεύσει στο εκπαιδευτικό σου ταξίδι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments