Τεχνολογία

Spotify Apple Watch: Λειτουργεί πλέον χωρίς την ανάγκη iPhone

Spotify Apple Watch: Λειτουργεί πλέον χωρίς την ανάγκη iPhone
Spotify Apple Watch: Πλέον μπορεί κανείς να κάνει streaming μουσικής μέσω της υπηρεσίας από το «έξυπνο» ρολόι του.

Το Spotify φαίνεται λειτουργεί πλέον στο Apple Watch χωρίς την ανάγκη iPhone και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής μέσω της σουηδικής υπηρεσίας, από το Apple Watch σας, χωρίς την ανάγκη να υπάρχει κάποια κινητή συσκευή συνδεδεμένη.

Το εν λόγω νέο χαρακτηριστικό πάντως, αφορά Apple Watch Series 3 και μεταγενέστερα, με watchOS 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση ενώ επίσης απαιτεί σύνδεση δεδομένων ή Wi-Fi και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Spotify. Όσο για το πότε θα είναι διαθέσιμο αυτό το καινούριο συναρπαστικό χαρακτηριστικό, να σημειωθεί πως βρίσκεται σε ευρεία beta ενώ μία κανονική κυκλοφορία είναι προ των πυλών.

«Επικεντρωνόμαστε στο να αναπτύσσουμε εμπειρίες που βοηθούν τους χρήστες να ακούν Spotify όποτε και όπου θέλουν, ανεξαρτήτως από τη συσκευή ή την πλατφόρμα. Μετά από μία αρχική δοκιμαστική περίοδο, διαθέτουμε τις streaming δυνατότητες στο Spotify και στο Apple Watch», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Και να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα το Apple Watch μπορούσε να μεταδώσει τη μουσική που αναπαραγόταν στα iPhone σας, αλλά τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτόνομα το Apple Watch για να ακούσετε μουσική ή να τη μεταδώσετε σε ασύρματα ηχεία ή ακουστικά, χωρίς την ανάγκη του τηλεφώνου σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments