Lifestyle

Χαρά Παππά Μπουράκ: Η νέα αρχή μετά τον χωρισμό της

Χαρά Παππά Μπουράκ: Η νέα αρχή μετά τον χωρισμό της
Χαρά Παππά Μπουράκ: Μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, το μοντέλο έχει πάρει αποφάσεις και κάνει νέα αρχή.

Το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Χαράς Παππά με τον Μπουράκ Χακί οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όσο και αν οι θαυμαστές τους τούς ήθελαν μαζί.

Τέσσερις, σχεδόν, μήνες μετά, μάλλον ήρθε η ώρα και για τους δύο να κάνουν μία νέα αρχή και να κάνουν επανεκκίνηση στις ζωές τους, αφήνοντας το παρελθόν πίσω τους. Η επανασύνδεσή τους μετά το τέλος του τηλεοπτικού σόου GNTM αρχικά έδειχνε ιδανική, όχι όμως στη συνέχεια καθώς το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα που κάποια στιγμή αποφάσισαν από κοινού και οι δύο να «κοιτάξουν» κατάματα. Και εφόσον αυτά τα προβλήματα δεν έβρισκαν λύση, οι δύο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη Realife, η μελαχρινή καλλονή, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της, πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της, επιλέγοντας να κάνει restart. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής και προσπαθεί να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της. Η ίδια μπορεί να μην είναι κάπου τηλεοπτικά αλλά οι θαυμαστές και ακόλουθοί της μπορούν να την απολαύσουν μέσω των βίντεό της στο YouTube κανάλι της και μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram.

Στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα, διατηρεί το επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο οποίο μετρά χιλιάδες followers με τους οποίους «κρατά επαφή» ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες της και από την καθημερινότητά της και από δουλειές που κλείνει. Πάντως, ό,τι και αν κάνει, σε όλες τις φωτογραφίες της φαίνεται πως είναι μια κούκλα, μια μελαχρινή καλλονή που χαίρεσαι να βλέπεις με ένα αφοπλιστικό, γατίσιο βλέμμα.

Και να αναφέρουμε πως η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της όταν συνέβη το καλοκαίρι. «Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμαστε μαζί τόσο καιρό», δήλωσε η Χαρά Παππά, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;», ενώ στο σχόλιο πολλών ότι περιμέναμε γάμο, αλλά τελικά ήρθε χωρισμός, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «όλα για καλό γίνονται».

Όσο αφορά στο μέλλον της, είχε αποκαλύψει στο «Secret» ότι εκείνη την περίοδο ήταν στην Ηγουμενίτσα και το μόνο που την ενδιέφερε, είναι η δουλειά της στον χώρο του μόντελινγκ και η εξέλιξή της. «Εστιάζω στα επαγγελματικά μου. Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογραφήσεις στην Ελλάδα», εξήγησε η Χαρά Παππά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments