Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου ρούχα: Τρελαίνει τους followers της με αυτά που φοράει

Κατερίνα Καινούργιου ρούχα: Τρελαίνει τους followers της με αυτά που φοράει
Κατερίνα Καινούργιου ρούχα: Η όμορφη παρουσιάστρια διαθέτει ένα φανταστικό κορμί και τα οι στιλιστικές της επιλογές το αναδεικνύουν υπέροχα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες από την ελληνική σόουμπιζ και φροντίζει να προσέχει την εικόνα της ενώ φαίνεται πως λατρεύει να επιλέγει ρούχα που τονίζουν τα δυνατά χαρακτηριστικά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια διαθέτει εξάλλου, ένα φανταστικό κορμί και τα οι στιλιστικές της επιλογές το αναδεικνύουν υπέροχα. Μάλιστα, ενώ το 2020 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά στο σύνολό της, η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια πολύ όμορφη και παραγωγική περίοδο σημειώνοντας επιτυχία σχεδόν σε όλους τους τομείς. Για παράδειγμα, στα επαγγελματικά της πηγαίνει πάρα πολύ καλά σαρώνοντας συχνά στην τηλεθέαση.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μια μέρα μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, οι πρωινοί μονομάχοι έπεσαν ξανά στην τηλεοπτική αρένα για τη διεκδίκηση της πρωτιάς στην τηλεθέαση. Αυτή τη φορά ήταν η Κατερίνα Καινούργιου που έπιασε κορυφή και μάλιστα, με μέσο όρο που ξεπέρασε στο δυναμικό κοινό το 20% καθώς έφτασε σε μισάωρο έως και 24,1%. Μάλιστα, και την Τετάρτη (4 Νοεμβρίου) σημείωσε υψηλά νούμερα πιάνοντας 15,2% στο δυναμικό κοινό.

Ως προς τα προσωπικά της, η πετυχημένη παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και δεν διστάζει να μιλά για εκείνον, με την ίδια να είναι φανερά ευτυχισμένη. Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δύο τους είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2019 και μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης του να κρατούσαν τον ερωτά τους μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας, πλέον όμως δεν τον κρύβουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές μιλάει για τον αγαπημένο μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε» και συχνά οι δύο τους μοιράζονται στα social media κοινές τους στιγμές. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πριν από λίγες ημέρες, καθώς μέσα από ένα Ιnstastory έδειξε στους ακολούθους του το δώρο που του έκανε η αγαπημένη του. Η κούκλα παρουσιάστρια λοιπόν, προσέφερε στον αγαπημένο της διαφορετικά… λουλούδια, αφού αγόρασε για αυτόν διάφορους μικρούς κάκτους. «Όταν η κοπέλα σου αγοράζει λουλούδια», έγραψε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αρκετή δόση χιούμορ στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments