Αθλητισμός

Τάιλερ Χίρο: Κλέβει τις εντυπώσεις με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με την σύντροφό του

Τάιλερ Χίρο: Κλέβει τις εντυπώσεις με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με την σύντροφό του
Τάιλερ Χίρο: Είναι ένα από τα θαύματα του παρκέ και εντυπωσιάζει και με την «εκρηκτική» σύντροφό του.

Ο γεννημένος το 2000 παίκτης έγινε viral στη «φούσκα» με τις επιδόσεις του στα πλέι οφ, όμως εξίσου εντυπωσιακή είναι η πορεία του και μακριά από τα παρκέ, αν κρίνει κανείς από την «εκρηκτική» σύντροφό του, Κάτια Ελίζ Χένρι. Οι φωτογραφίες της Κάτια δεν αφήνουν αμφιβολία για το αντίθετο.

Ο χαμός με τον Τάιλερ Χίρο

Σύμφωνα με το Contra.gr, όσοι τον ζουν από την αρχή της σεζόν δεν ένιωσαν την παραμικρή έκπληξη, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τέταρτο τελικό της Ανατολής, μολονότι βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας. Ενδεχομένως να μην περίμεναν πως θα ‘πάρει’ ρεκόρ του Ντουέιν Ουέιντ -εκ των πρώτων που αποθέωσαν τον Χίρο.

Ήξεραν όμως, ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος πρωτοετής. Όπως και ότι δεν θα ‘πνιγεί’ από το άγχος. Γνώριζαν καλύτερα ποιος είναι ο Walking Bucket, ο οποίος -στα 20- έκανε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους (14/21 σουτ, συμπεριλαμβανομένων 5 τρίποντων). Θα ήταν χρήσιμο βέβαια, να θυμίσω πως δεν είναι μόνο σουτέρ “αλλά ένας ολοκληρωμένος παίκτης που ‘φτιάχνει’ και το παιχνίδι για όλους” όπως είχε πει ο Ρεξ Τσάπμαν, όταν ακόμα αυτό το παιδί ήταν στο κολέγιο. Θα τα δούμε ένα, ένα. Ας ξεκινήσουμε από όσα έκανε τα ξημερώματα.

  • Έριξε’ τον Ουέιντ από την κορυφή της λίστας με τους ρούκι των Χιτ που ‘χουν βάλει τους περισσότερους πόντους, σε ματς για την postseason, βελτιώνοντας την επίδοση κατά 10 πόντους (ο προκάτοχος είχε βάλει 27, το 2004).
  • Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο είχε 22 πόντους. Εξ αυτών, τους 17 τους έβαλε στην τέταρτη περίοδο.
  • Έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης που σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους, σε τελικούς περιφέρειας.
  • Έγινε ο δεύτερος νεαρότερος που σκόραρε τουλάχιστον 35 πόντους, σε παιχνίδι για τα playoffs του ΝΒΑ.

Για τον Έρικ Σποέλστρα, το πιο σημαντικό ήταν άλλο: “Έπρεπε να βρούμε τις λύσεις, απέναντι σε μια πολύ καλή άμυνα. Ο Τάιλερ κατάφερε να ολοκληρώσει plays, στο τέλος του χρονομέτρου. Είναι μια από τις ικανότητες που διαθέτει. Μπορεί να δημιουργήσει μετά την ντρίμπλα, να δημιουργήσει ευκαιρίες που δεν βλέπεις καν πως υπάρχουν. Έχει αυτοπεποίθηση και μια ασυνήθιστη έλλειψη φόβου. Την ίδια ώρα, είναι αρκετά ταπεινός όταν δουλεύει και πολύ προπονήσιμος. Ακούει τους βετεράνους και μήνα με το μήνα ‘χτίζει’ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments