Αθλητισμός

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: Στηρίζει τον Αργεντινό ο Μαρτίνς

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: Στηρίζει τον Αργεντινό ο Μαρτίνς
Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει με πράξεις τον νεαρό εξτρέμ της ομάδας.

Στα χρόνια που ο Πέδρο Μαρτινς βρίσκεται στην Ελλάδα έχει δείξει ότι είναι απόλυτα δίκαιος. Παράλληλα έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές του. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά το πόσο προστατευτικός είναι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Άλλωστε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που παίζουν σε τρεις διοργανώσεις πρέπει να έχουν ένα πλήρες ρόστερ.

Ο Αργεντινός βρίσκεται στη χώρα μας 15 μήνες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός. Την ίδια στιγμή και ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι μεγάλος. Αυτό δεν έχει εμποδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς να στηρίζει τον παίκτη του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ζήτησε να φύγει εξαιτίας του ανταγωνισμού και τελικά όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά ήταν και στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν αν δουν τον παίκτη που τους εντυπωσίασε και προχώρησαν στην αγορά του. Την ίδια στιγμή υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου όπως ο Μάριο Βρουσάι και ο Ούγκο Κάιπερς που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση δεν έχουν ακόμα χρόνο συμμετοχής.

Λίγα παραπάνω λόγια για τον Λοβέρα

Ο Λοβέρα εντάχθηκε στην Ροσάριο Σεντράλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής 2016, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου 2016, κατά τη διάρκεια μίας ήττας εναντίον της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα.Έκανε ακόμη μία εμφάνιση το 2016, εναντίον της Κίλμες στις 15 Μαΐου. Στον πρώτο του αγώνα τη σεζόν 2016-17, το Δεκέμβριο, ο Λοβέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της σταδιοδρομίας του, σε μία ήττα εναντίον της Λανούς. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με 2 γκολ σε 16 αγώνες.

Στις 31 Αυγούστου 2019, μετά από 3 γκολ σε 69 αγώνες, ο Λοβέρα μετακινήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στον Ολυμπιακό. Τον Ιούλιο του 2017, ο Λοβέρα κλήθηκε για τις προπονήσεις της Εθνικής Αργεντινής U20.Κλήθηκε και πάλι από την Εθνική Αργεντινής U20s τον επόμενο Μάιο, για τις προπονήσεις της Εθνική Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.Τον Οκτώβριο του 2018, έπαιξε και σκόραρε για την Αργεντινή U20 σε μία φιλική ήττα εναντίον του Ισημερινού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments