Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αρχίζει η αξιολόγηση του Μπόλονι – Πάει για μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Αρχίζει η αξιολόγηση του Μπόλονι – Πάει για μεταγραφή
Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα περιμένει την ενίσχυση από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος να βοηθήσει τον Λάζλο Μπόλονι, δίνοντάς του άδεια για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αν και μεσολαβεί αρκετός χρόνος ως τότε, Γιάννης Αλαφούζος και Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχουν συζητήσει μεταξύ τους, όσον αφορά στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το μέχρι στιγμής ρεπορτάζ, πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να σταματήσει το συνεχές… «ράβε – ξήλωνε», ζητώντας μεν από τον Ρουμάνο τεχνικό να μια πλήρη αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, τονίζοντας, όμως, ότι το «Τριφύλλι» δεν θα προχωρήσει σε περισσότερες από… μία μεταγραφές.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος με την ποιότητα του ήδη υπάρχοντος ρόστερ και για τον λόγο αυτό θεωρεί πως οι «πράσινοι» δε χρειάζονται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αλλά κυρίως σκληρή δουλειά και βελτίωση.

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό – Νεύρα σε Μπουζούκη και Μακέντα

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν λένε να τελειώσουν και ο Μπόλονι καλείται να βάλει μία τάξη γρήγορα. Η ήττα από τον Ατρόμητο χειροτερεύει το κλίμα και Μπουζούκης και Μακέντα δεν κρύβουν τα νεύρα τους. O πρώτος γιατί δεν περιλήφθηκε στην αποστολή με τον Ατρόμητο και ο δεύτερος γιατί ψάχνει τον ρόλο του στην ομάδα.

Σύμφωνα με το sportime, o Μπουζούκης (και ένας ακόμη) σηκώνεται και φεύγει από το γεύμα του Σαββάτου, μόλις μαθαίνει ότι είναι εκτός αποστολής, κατεβάζοντας ό,τι καντήλι υπάρχει, ενώ γνωρίζει πως επί Μπόλονι υποχρεωτικά τρώει όλη η ομάδα μαζί. Ο Μακέντα αφού κάνει το σόου για τις κάμερες, χωρίς καν να δώσει το χέρι στον προπονητή του, παραδίδει ταχύρρυθμα μαθήματα ιταλικής στα αποδυτήρια, ξεσπαθώνοντας (sic) κατά του προπονητή του. Και όχι μόνο στα ιταλικά, αλλά το πιάσατε το νόημα, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Προσθέστε στην εξίσωση την ασταμάτητη μουρμούρα του Σένκεφελντ, τα ψυχολογικά του Αϊτόρ και την – εμφανή πλέον – διάσπαση σε διάφορα «κόμματα» των Ελλήνων και είναι σαφές ότι πέραν όλων των υπολοίπων, ο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί πολλές και συνεχώς εξελισσόμενες, ραγδαία ενίοτε, εστίες φωτιάς.

Τα νεύρα του Μακέντα

Τα όσα ακολούθησαν από το ματς με τον ΟΦΗ και μετά φαίνεται πως έχουν επηρεάσει πολύ τον Μακέντα. Σε κάθε ματς έκτοτε είναι κάκιστος και με εμφανή νεύρα. Ο ίδιος έχει καταλάβει πως αποτελεί δεύτερη επιλογή για τον Μπόλονι και γι’ αυτό βγαίνει πολύ πιο εύκολα αλλαγή από τον Καρλίτος ακόμα και εάν είναι χειρότερος ο Ισπανός, όπως με τον Ατρόμητο.

Με τα χρήματα που δόθηκαν στον «Κίκο», ήταν δεδομένο πως κάπως θα έπρεπε να χωρέσει στην ενδεκάδα. Ένα από τα πολλά που πλήρωσε ο Ντάνι Πογιάτος ήταν και η αδυναμία του να βρει τον τρόπο. Ούτε ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να τα καταφέρνει και ο μεγάλος χαμένος της όλης ιστορία φυσικά είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός.

Ο Μπουζούκης χρειάζεται να προσέξει τον βηματισμό του

Στα 22 του και με 1,5 χρόνο συμβολαίου να υπολείπεται ο «Μπούζου», όπως τον αποκαλούν στο Κορωπί, πρέπει πρώτα να βρει τον εαυτό του και εν συνεχεία το πλάνο αξιοποίησής του για να μη χάσει τη χρονιά στην αναμονή. Εξάλλου, ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού μας έχει διδάξει από το παρελθόν πως παίκτες ετών 22 τους θεωρεί έτοιμους και όχι ταλέντα. Συνάμα, δεν είναι timing τώρα στον Παναθηναϊκό για να ασχοληθεί ψυχολογικά και αγωνιστικά με έναν παίκτη μια και υπάρχει η πίεση των αποτελεσμάτων! Και η επιστροφή του Βιγιαφάνες που βγάζει στον Μπόλονι μεγαλύτερη ρεπερτόριο επιλογών και στον Μπουζούκη ανταγωνισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments