Ελλάδα

Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια

Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια
Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Η εξάπλωση των κρουσμάτων οδηγεί και σε συχνότερη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας. Τρεις μέρες αντί για δύο θα γίνεται η καθιερωμένη ενημέρωση και με την συμμετοχή του Βασίλη Κικίλια.

Ακόμα μία ημέρα προστίθεται στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων και της κρισιμότητας της κατάστασης. Στις ενημερώσεις θα συμμετέχει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερώνει για την κατάσταση του ΕΣΥ.

Έτσι τρεις φορές την εβδομάδα θα γίνονται πλέον οι ενημερώσεις για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα συμμετέχει στις ενημερώσεις της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments