Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/11 – Η Βικτώρια απολογείται στον Άκη

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/11 – Η Βικτώρια απολογείται στον Άκη
8 Λέξεις επεισόδια: Η Ολυμπία πάει να ζήσει και πάλι με την Εύα και ο Νικηφόρος δείχνει να το έχει αποδεχτεί.

Η Βικτώρια κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε. Η Μάγδα επισκέπτεται τον Αιμίλιο αιφνιδιαστικά στο γραφείο του και τον πετυχαίνει εκεί με την Ελισάβετ. Ο Αιμίλιος ταράζεται και μιλάει άσχημα στη Μάγδα, δείχνοντάς της έτσι ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στο κανάλι. Ο Άκης θέλει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη.

Ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να την καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ. Η Ολυμπία πάει να ζήσει και πάλι με την Εύα και ο Νικηφόρος δείχνει να το έχει αποδεχτεί. Ο Άκης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν. Ο Μιχαήλ όμως, που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνο και το κλείνει, αφήνοντας τον Άκη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, ο Αλέκος πιάνει την Ηλιάνα σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα συγκατοίκηση με την Ολυμπία ενώ η Εύα τού δίνει τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσει άνετα. Η Έλλη ενδίδει στο έρωτά της για τον Φρίξο και το ζευγάρι ξανασμίγει. Ο Μάρκος μαθαίνει από την Τζουλιάνα ότι η Ναυσικά θα πάει στην Κύπρο με τον Δημοσθένη και δέχεται την πρόσκληση της Αντριάνας να πάνε κι αυτοί Κύπρο, με σκοπό να κάνει χαλάστρα στη Ναυσικά. Η Έρση προσπαθεί να λογικέψει την Αλίκη στο θέμα με τον Έκτορα και τη μητρότητα, αλλά πέφτει σε τοίχο.

Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο πως θέλει να προχωρήσουν σε νέα προσπάθεια εξωσωματικής. Ο Μιλτιάδης βλέπει την Κατερίνα να βουλιάζει στην απόγνωση και παλεύει να την λογικέψει, αλλά μάταια. Ο Μιχαήλ προτρέπει τον Έκτορα να πλευρίσει τον Μιλτιάδη και να τον πείσει να γυρίσει στο κόμμα. Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ περνάνε άλλη μια βραδιά στο ξενοδοχείο, όμως αυτή τη φορά τους βρίσκει το ξημέρωμα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο:

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments