Αθλητισμός

Περέα Παναθηναϊκός: Ο Κολομβιανός υπέπεσε σε γκάφα με ανάρτηση στο Instagram

Περέα Παναθηναϊκός: Ο Κολομβιανός υπέπεσε σε γκάφα με ανάρτηση στο Instagram
Περέα Παναθηναϊκός: Απρόσεκτος ήταν ο Κολομβιανός που θέλησε να θυμίσει την περσινή ανατροπή του «τριφυλλιού» στο ματς με την ΑΕΚ.

O Χουάν Χοσέ Περέα υπέπεσε σε γκάφα σε ανάρτησή του για τον Παναθηναϊκό και την ανατροπή που είχε πετύχει πέρσι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 10 Νοεμβρίου 2019, το «τριφύλλι» πανηγύρισε μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές των τελευταίων ετών, αφού μετέτρεψε το 0-2 της ΑΕΚ σε υπέρ του 3-2.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα, δανεικός από τον Παναθηναϊκό πλέον στον Βόλο, έκανε σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στη φωτογραφία πανηγυρίζει έξαλλα.

Αυτό που μάλλον δεν παρατήρησε ο Κολομβιανός άσος είναι πως ο αρχικός λογαριασμός της ανάρτησης δεν έχει και το… πιο φιλικό όνομα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Ο λογαριασμός ονομάζεται: «alafou.zos_out»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση με αφορμή το περσινό ματς Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Να σημειώσουμε ότι ο Περέα παίζει πλέον στον Βόλο και έχει προλάβει να κάνει και 6 εμφανίσεις στη Super League με τη νέα του ομάδα.

Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ο Μπόλονι

Εν τω μεταξύ στον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει πολύ καλά πως η χρονιά δεν θα… βγει με 13 ή 14 παίκτες. Και γι’ αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί το επόμενο διάστημα και να προχωρήσει σε μία συνολική αξιολόγηση του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του (κι ενόψει Γενάρη). Σύμφωνα με το sport24.gr, αναμένει ως «εσωτερικές» μεταγραφές και τους Γιασίν Αγιούμπ, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Αντονίτο Ρεγάλ, πριν γίνει η παραμικρή κουβέντα για οποιαδήποτε άλλη «κίνηση».

Ο Μαροκινός άρχισε τη χρονιά ως βασικός κι αναντικατάστατος επί Πογιάτος και με μεγάλες… προσδοκίες, όμως η παρουσία του και οι εμφανίσεις του ήταν (πολύ) κάτω από τη βάση. Ασορτί με την υπόλοιπη ομάδα. Στη συνέχεια δε, είχε δύο σερί μυϊκούς τραυματισμούς, που τον πήγαν πολύ πίσω.

Την 1η Οκτωβρίου υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, έμεινε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες κι όταν «επέστρεψε» (με Μπόλονι προπονητή πλέον) έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο μηριαίο μυ (στις 22 Οκτωβρίου). Ο  τεχνικός, δεν τον έχει δει ακόμη σε… κανονική προπόνηση με την ομάδα. Δεν θα αργήσει πάντως (κι) άλλο, καθώς εντός της εβδομάδας ο Αγιούμπ μέσος θα «μπει» σε φουλ ένταση προπονήσεων, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Και πλέον το «ζόρι» για τον Μπόλονι θα είναι να του βρει «θέση» και «ρόλο» μέσα στο γήπεδο σε έναν άξονα που έχει ήδη «γεμίσει» από την παρουσία των  και Κουρμπέλη.

Ταλαιπωρήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Χατζηθεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με τον τραυματισμό που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική στον αγώνα των playoffs με τον  (9 Ιουλίου), αλλά και με την επέμβαση αποκατάστασης που έκανε δύο εβδομάδες μετά, όταν διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό. Εμεινε σχεδόν 3,5 μήνες εκτός, ακολούθησε με προσεκτικά βήματα την αποθεραπεία του -λόγω της δύσκολης «φύσης» του τραυματισμού του- κι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει κι αυτός προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Για να διεκδικήσει με… σπριντ τη θέση του βασικού αριστερού μπακ από τους Χουάνκαρ και Ζαγαρίτη.

Ο δε Αντονίτο, ξεπέρασε πια την «περιπέτεια» με τον ιό που του προκάλεσε αυτή την πάρα πολύ σοβαρή λοίμωξη στο αναπνευστικό (έμεινε δέκα μέρες στο «ΥΓΕΙΑ» μέχρι να συνέλθει ο οργανισμός του). Ήδη άρχισε να ανεβάζει στροφές στις ατομικές προπονήσεις του στο  και υπολογίζεται πως προς τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι σε θέση μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να παλέψει για τη θέση του στο αγωνιστικό πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments