Αθλητισμός

Μολέντο Παναθηναϊκός: Σκέφτονται την επιστροφή του Βραζιλιάνου οι «πράσινοι»

Μολέντο Παναθηναϊκός: Σκέφτονται την επιστροφή του Βραζιλιάνου οι «πράσινοι»
Μολέντο Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος είναι η ανανέωση του Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά το σχέδιο Β είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν έπαιξε για πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί είναι οι φίλοι του «τριφυλλιού» που τον έχουν σε εκτίμηση. Τόσο το δυναμικό του παιχνίδι, όσο και η δυνατότητά του ψηλά πάντα ήταν αξιοπρόσεκτα στοιχεία.

Το «τριφύλλι» έχει ως πρώτο στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά αν δεν τα καταφέρει, υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή του Βραζιλιάνου αμυντικού στην ομάδα, σύμφωνα με το to10.gr.

Η περίπτωση του Μολέντο είχε απασχολήσει ξανά πριν λίγους μήνες τους «πράσινους», αλλά κάτι τέτοιο δεν προχώρησε εξαιτίας του Τσάβι Ρόκα. Ο Μολέντο είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άτομα στον περίγυρο του Γιάννη Αλαφούζου, όταν σκεφτόταν να αφήσει την Ιντερνασιονάλ. Το περιβάλλον στον Παναθηναϊκό είναι γνώριμο και από τη στιγμή που επανήρθε η συνέπεια στις πληρωμές, ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιθυμούσε την επιστροφή του στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα είχε απορρίψει τον Μολέντο, έχοντας άλλες σκέψεις στο νου του.

Πλέον, ο Ρόκα δεν υφίσταται στο «Καλαφάτης». Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν μεγάλη ατζέντα και ο Μολέντο είναι ένα από τους πιο αξιόπιστους παίκτες στη λίστα τους. Οπότε, είναι λογικό να επεξεργάζονται τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε μία άκρως πετυχημένη θητεία στο Τριφύλλι και είχε επαναπατριστεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων το 2017.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της επιλογής Μολέντο

Σαφώς, η ηλικία του Μολέντο προκαλεί αμφιβολίες. Ένας αμυντικός στα 33 έτη του δεν διάγει τη νεότητα του, αλλά ο καλογυμνασμένος Μολέντο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να ανταποκριθεί στο αργό ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μολέντο παίζει βασικός στην Ιντερνασιονάλ, η οποία κατέχει την πρώτη θέση στη βραζιλιάνικη Serie A και έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Επίσης, ο «Μόλε» δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην Ελλάδα, αφού ξέρει ήδη τα κατατόπια…

Ξέχωρα από αυτό, ο Μολέντο θα μπορούσε να απασχολήσει υπό προϋποθέσεις ακόμα και αν προκύψει άλλο κενό στο κέντρο της άμυνας. Είτε με την πώληση του Αχιλλέα Πούγγουρα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Ο Μολέντο έχει συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022, αλλά μοιάζει δύσκολο να το εξαντλήσει. Το καλοκαίρι συζητούσε την προοπτική να διακόψει τη συνεργασία του, αλλά αφού δεν βρήκε ομάδα έμεινε και τελικά ξανακέρδισε θέση στην εντεκάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments