Lifestyle

Μαριάννα Παινέση εγκυμοσύνη: Μαμά για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του GNTM

Μαριάννα Παινέση εγκυμοσύνη: Μαμά για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του GNTM
Μαριάννα Παινέση εγκυμοσύνη: Το όμορφο μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Μαριάννα Παινέση από το Greece’s Next Top Model περιμένει το πρώτο της παιδί καθώς είναι έγκυος το μοντέλο και φιναλίστ του πρώτου κύκλου του ριάλιτι του Star Channel.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το μοντέλο το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, είναι τρισευτυχισμένο αλλά αρκετά φειδωλό στις δηλώσεις του σε ό,τι αφορά στο ευχάριστο αυτό γεγονός της ζωής του.

Και παρότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, καθώς είχε φτάσει μέχρι την τελική τριάδα, πλέον, ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ, κάνοντας φωτογραφίσεις, διαφημιστικά και καμπάνιες για διάφορες εταιρείες.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up» της πρώην κριτή του GNTM, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος. «Εντάξει είμαι πολύ χαρούμενη, τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και τα σχετικά αλλά το περιμένουμε με το καλό», δήλωσε με χαρά η Μαριάννα Παινέση.

Αυτό αρκέστηκε να πει η όμορφη Μαριάννα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha το πρωί της Δευτέρας ενώ για τη συμμετοχή της στο GNTM, η ίδια ανέφερε το εξής: «Το GNTM με βοήθησε πάρα πολύ, ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό, κάνω καμπάνιες, διαφημιστικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρεις στον διαγωνισμό, το θέμα είναι πώς θα το εξελίξεις μετά».

Τέλος, σχετικά με τις επαφές που έχει με τις κοπέλες που συμμετείχαν μαζί της στο γνωστό τηλεοπτικό σόου, αποκάλυψε πως ακόμα μιλούν αλλά δεν βρίσκονται από κοντά. «Μιλάω με τα κορίτσια, έχουμε κρατήσει επαφές, αλλά δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά γιατί είναι δύσκολο. Κρατάμε επικοινωνία, λέμε τα νέα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο που είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του GNTM.

Δείτε όλα όσα είπε η όμορφη Μαριάννα Παινέση τόσο για την εγκυμοσύνη της όσο και για το GNTM:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments