Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο στόχαστρο των Πειραιωτών ο Ουές

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο στόχαστρο των Πειραιωτών ο Ουές
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και τη γρήγορη προσαρμογή του στην κρητική ομάδα.

Είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τη γρήγορη προσαρμογή του στη Super League. Ο λόγος γίνεται για τον Αμντούλ Ουές που στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ τον έχει καθιερώσει ως βασικό στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Ο 22χρονος είχε παίξει και στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο όπου φαίνεται ότι μπήκε στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει καταγωγή από τη Συρία, και το όνομά του έχει κυκλωθεί από τους Πειραιώτες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το sportime.gr.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα τον έχει σε στενή παρακολούθηση και αναλόγως με την εξέλιξή του θα κινηθούν και οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη στιγμή, πάντως, είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες από το πρωτάθλημα της Super League 1. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός κοιτάει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να τονίζουν συνεχώς το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και ο Ουές μέχρι τώρα δείχνει να έχει τα φόντα να απασχολήσει και πιο σοβαρά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα από το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Τι γίνεται με Σεμέδο

Το καλοκαίρι ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν σχεδόν σίγουρος για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Οι εξαιρετικές του εμφανήσεις και το καλό βιογραφικό του ήταν αρκετά για να κάνουν αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Ειδικότερα οι κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας έδειξαν το πιο ζεστό ενδιαφέρον. Ωστόσο η Μπενφίκα ήταν αυτή που φάνταζε το φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ του Ολυμπιακού.

Οι Πορτογάλοι έκαναν πρόταση για την αγορά του, αλλά δεν ήταν ικανή να πείσει τους Πειραιώτες να πουν το «ναι». Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο παίκτης παρέμεινε στους πρωταθλητές. Μάλιστα, μερικές εβδομάδες αργότερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο που τον δένει με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτό δεν σημαίνει ότι κόπηκε η όρεξη για ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του θηριώδη στόπερ.

Ψάχνει στόπερ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναζητεί εναγωνίως έναν στόπερ κλάσης για τον Ιανουάριο, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Φαν Ντάικ και Γκόμεζ, που θα μείνουν αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού φαίνεται πως είχε μπει στο μάτι των «Reds» από την περίοδο που παρακολουθούσαν τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά τον είδαν και στα φετινά ματς του Champions League, όπως αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

O 26χρονος άσος, που πλέον έχει αρχίσει να καθιερώνεται και στην εθνική του ομάδα, υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο ως το 2024 και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις του όπως συνέβη στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα. Άλλωστε η ομάδα του Πειραιά έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο σκληροί μπορούν να γίνουν στις διαπραγματεύσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ορίσει ως τιμή τα 20 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ είναι αμφίβολο αν θέλει να φτάσει σε τέτοια επίπεδα πρότασης. Στην Αγγλία εδώ και εβδομάδες λέγεται πως πρώτος στόχος του Κλοπ είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος έχει απορρίψει τρεις προτάσεις ανανέωσης από την Μπάγερν. Ο Αυστριακός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα μικρότερο ποσό από αυτό που απαιτείται για παίκτες όπως ο Σεμέδο, ενώ θεωρείται και πιο δοκιμασμένος από τον Πορτογάλο στο τοπ επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments