Lifestyle

Άννα Αμανατίδου Instagram: Με μαύρο κορμάκι στο σπίτι της εν μέσω καραντίνας

Άννα Αμανατίδου Instagram: Με μαύρο κορμάκι στο σπίτι της εν μέσω καραντίνας
Άννα Αμανατίδου Instagram: Θεωρεί τον εαυτό της influencer και για αυτό ασχολείται με τα social media, μια επιλογή που όπως δηλώνει η ίδια, ήταν τελικά η σωστή.

Το πώς είναι μια «Θεσσαλονικιά χαλαρή εν μέσω καραντίνας στο σπίτι της» δείχνει η πρώην παίκτρια του GNTM και μοντέλο Άννα Αμανατίδου, η οποία συχνά πυκνά ανεβάζει στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram χιουμοριστικές φωτογραφίες.

Πρόκειται για ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του Star Channel. Δεν εντυπωσίασε όμως, μόνο με τις πόζες και την εμφάνισή της αλλά συνδέθηκε και με τη Μέγκι Ντρίο με την οποία είχε κόντρα που συνεχίστηκε και εκτός παιχνιδιού. Ακόμα και καιρό μετά την αποχώρηση των δύο κοριτσιών από το Greece’s Next Top Model.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξη που παραχώρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε γνωστό περιοδικό. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχει μία συμπαίκτριά της, με την οποία ούτε που θέλει να έχει επαφές.

«Μιλάω με τη Μικαέλα συχνά. Με τις άλλες κοπέλες οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Υπάρχει μία βέβαια που δεν θέλω να της μιλήσω ποτέ ξανά και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της. Πρόκειται για την Άννα Αμανατίδου. Σε πληροφορώ ότι δεν με στενοχωρεί καθόλου που δεν της μιλάω. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου προσφέρει τίποτα στη ζωή μου και δεν την θέλω δίπλα μου», είχε εκφράσει.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε για τη «Θεσσαλονικιά σε καραντίνα»:

Πάντως, η Άννα Αμανατίδου, το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, έχει ένα δυνατό κοινό και ασχολείται ενεργά με το Instagram και το Youtube, τα οποία διαχειρίζεται μόνη της με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, μέσα στην καραντίνα την απολαύσαμε σε βιντεάκια με τον μπαμπά της και την κούκλα αδερφή της. Και μάλλον είναι κάτι που σχεδιάζει να κάνει και στο δεύτερο lockdown!

«Ως προς το GNTM, θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όρια μου και έφτασα σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην έξω ζωή, όμως πρέπει να δώσεις παραπάνω πράγματα», είχε εκφράσει σε συνέντευξή της παλαιότερα. Η Άννα Αμανατίδου πάντως, θεωρεί τον εαυτό της influencer και για αυτό ασχολείται με τα social media, μια επιλογή που όπως δηλώνει η ίδια, ήταν τελικά η σωστή.

«Παλιότερα μου είχαν γίνει και ανήθικες προτάσεις. Όταν πρωτοξεκινούσα, μου είχαν συμβεί αρκετά, αλλά πάντα ήμουν πολύ προσγειωμένη. Δίπλα μου είχα πάντα τους γονείς μου. Δεν δίνω δικαιώματα σαν άνθρωπος. Σε κάθε επάγγελμα συμβαίνουν αυτά. Και όταν δούλευα νύχτα τα έβλεπα. Το θέμα είναι κατά πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου», είχε τονίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments