Lifestyle

Ιωάννα Τούνη Instagram: Το throwback στο καλοκαίρι για να φτιάξει η διάθεση της μετά το νοσοκομείο

Ιωάννα Τούνη Instagram: Το throwback στο καλοκαίρι για να φτιάξει η διάθεση της μετά το νοσοκομείο
Ιωάννα Τούνη Instagram: Είχε καιρό να ανεβάσει φωτογραφία της με μπικίνι.

Μια περιπέτεια υγείας είχε πρόσφατα η επιχειρηματίας, influecer και μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Τούνη η οποία χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη καθώς δέχθηκε επίθεση από έναν σκύλο.

«Επειδή με δάγκωσε σκύλος και δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, είπα να κάνω ένα throwback στο καλοκαίρι, να μου φτιάξει λίγο η διάθεση, να φτιάξει και η δική σας», είναι η λεζάντα που συνοδεύει την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Και τα σχόλια ήταν πολλά ενώ τα likes έπεσαν… βροχή. Μεταξύ των comments που έλαβε, ήταν και ευχές για καλή ανάρρωση και περαστικά ενώ πολλοί έσπευσαν να τη συμβουλεύσουν να είναι πιο προσεκτική.

Η Ιωάννα Τούνη, τώρα, λόγω της καραντίνας παραμένει στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Θεωρείται- και όχι άδικα- η Eλληνίδα Κιμ Καρντάσιαν, το κορίτσι που αναστατώνει τα τηλεοπτικά πάνελ. Και μπορεί όλα αυτά με τον κορωνοϊό να την επηρεάζουν αλλά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της reallife, ο άνθρωπος που άλλαξε τη διάθεσή της είναι ο πρώην τερματοφύλακας Γιάννη Σιδεράκης. Έπειτα από το άδοξο τέλος που είχε η τελευταία της σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Τζεβρεντζή, η όμορφη Ιωάννα είχε ανάγκη να ζήσει κάτι τρυφερό.

Δεν πρόκειται βέβαια, για μια καινούρια γνωριμία. Η Ιωάννα και ο Γιάννης ήταν μαζί πριν από από τέσσερα χρόνια. Η σχέση αναθερμάνθηκε όταν η σέξι Θεσσαλονικιά τον επισκέφθηκε στη Σέριφο, όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Τώρα, οι δύο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και παρότι στα social media της δεν έχει αναφέρει κάτι, είναι διαχυτικοί και υπάρχει πολύ μεγάλη οικειότητα ανάμεσά τους. Η όμορφη Ιωάννα έζησε μια αρκετά ταραγμένη περίοδο, με δύσκολες καταστάσεις, καθώς εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που δημοσιοποίησε βίντεο με προσωπικά δεδομένα της, ενώ η σχέση της με την πρώην κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου είναι τεταμένη. Τώρα ήταν η στιγμή που ήθελε δίπλα της ένα στήριγμα, έναν άνθρωπο που να την καταλαβαίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments