Αθλητισμός

Γιάννης Κώτσιρας: Κυκλοφόρησε πως είναι υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Γιάννης Κώτσιρας: Κυκλοφόρησε πως είναι υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Γιάννης Κώτσιρας: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με τον Όλαφ Ρέμπε και το τμήμα σκάουτινγκ να προετοιμάζονται για τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους και σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα δημοσιεύματα παρακολουθεί τον διεθνή δεξιό μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Κώτσιρα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει ξεκινήσει με τον Όλαφ Ρέμπε και το τμήμα σκάουτινγκ να προετοιμάζονται για τον Ιανουάριο, αλλά και για το καλοκαίρι. Στην Τούμπα, γνωρίζουν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος από την άποψη πως δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι, αλλά και γιατί θα συνεχιστεί η σφιχτή οικονομική πολιτική που εφαρμόστηκε και το καλοκαίρι.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα ως υποψήφιου να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY. Με Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια και Λύρατζη, η κίνηση για τον αρχηγό του Αστέρα μπορεί να έχει μόνο επικοινωνιακές προεκτάσεις.

Βέβαια, ο 27χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης από την περσινή χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με αποτέλεσμα φέτος να έχει έρθει η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ο Κώτσιρας εκτός από την ταχύτητα και τα ανεβάσματα του στα αντίπαλα καρέ, είναι αρκετά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Και να θυμίσουμε πως το όνομά του είχε ακουστεί και την περασμένη άνοιξη για τον Παναθηναϊκό. Τον… έκαιγε η θέση του δεξιού μπακ από τη στιγμή που είχαν αποχωρήσει Βαγιαννίδης και Αποστολάκης.

Το «who is who» του Γιάννη Κώτσιρα

Ο Γιάννης Κώτσιρας, γεννημένος στη Μεγαλόπολη στις 16 Δεκεμβρίου του 1992, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός για τον Αστέρα Τρίπολης. Η πρώτη του ομάδα ήταν η Δόξα Μεγαλόπολης, η ομάδα της πατρίδας του, και στη συνέχεια ακολούθησε η μετακίνηση του στον ΑΟ Φαλαισίας, με τις οποίες αγωνίστηκε στις τοπικές κατηγορίες.

Την 1η Ιουλίου 2014, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναρκαδικό στη Γ’ Εθνική και την 1η Ιουλίου 2016, εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας, από τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, για τον φιλικό αγώνα εναντίον της Τουρκίας στις 30 Μαΐου 2019, στον οποίο έκανε την πρώτη του συμμετοχή, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 73ο λεπτό, στη θέση του Χάρη Μαυρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments