Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Φήμες για ενδιαφέρον από το εξωτερικό – Διαψεύδει η Ένωση

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Φήμες για ενδιαφέρον από το εξωτερικό – Διαψεύδει η Ένωση
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Η Ένωση διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο σέντερ φορ και υποστηρίζει ότι θα κάνει κινήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έδωσε μεγάλο αγώνα για να πείσει τον Νέλσον Ολιβέιρα να έρθει στη χώρα μας. Ο Πορτογάλος εξάντλησε τα περιθώρια να βρει συμβόλαιο σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι δέχτηκε να έρθει στη χώρα μας. Βέβαια η Ένωση του έδωσε ένα συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου και τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Ο έμπειρος σέντερ φορ πραγματοποίησε εξαιρετική πρώτη σεζόν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Γουλβς έδειξε ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά δεν κάλυψε ποτέ τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν το φετινό καλοκαίρι για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, αλλά δεν έλαβαν ξεκάθαρη απάντηση. Ο 30χρονος δεν έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ, το αντίθετο μάλιστα καθώς νιώθει πολύ άνετα στον σύλλογο και στην Αθήνα. Ωστόσο δεν έχει ξεγράψει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να παίξει ξανά σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Φήμες για ενδιαφέρον και η διάψευση από την ΑΕΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού εξακολουθεί να κάνει «γκελ» στην αγορά. Τις τελευταίες μέρες έχουν αναπτυχθεί σενάρια που θέλουν ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα να εξετάζει την περίπτωση του Ολιβέιρα για τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα πρόκειται για σύλλογο που είναι διατεθειμένος να καταβάλλει στην ΑΕΚ ένα ποσό προκειμένου να αγοράσει τον 29χρονο άσο.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Ολιβέιρα και ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει και πάλι μαζί του. Μάλιστα από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι θα μιλήσουν ξανά με τον ποδοσφαιριστή και αφήνουν να εννοηθεί ότι ο παίκτης εμφανίζεται πιο ζεστός αυτή τη φορά στο ενδεχόμενο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φετινές εμφανίσεις του μέχρι τώρα έχουν κινηθεί στη μετριότητα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα θα εμφανιστεί ο καλός Ολιβέιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδια κουβέντα θα γίνει και με τον Μάρκο Λιβάγια με σκοπό και οι δυο να παραμείνουν στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments