Ελλάδα

Πέθανε ο Γιάννης Μητρόπουλος

Πέθανε ο Γιάννης Μητρόπουλος
Γιάννης Μητρόπουλος: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών ο γιατρός της Βουλής, από κορωνοϊό.

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο γιατρός της Βουλής, Γιάννης Μητρόπουλος.  Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής, σε ηλικία 52 ετών, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, «ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές.

Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας – καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά». Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κορωνοϊό και ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες ημέρες.

Ο 52χρονος ιατρός παρείχε επί χρόνια τις ιατρικές υπηρεσίες στη Βουλή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βουλευτές, εργαζόμενους και δημοσιογράφους. Η σύζυγος του Ιωάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της, παίρνοντας εξιτήριο για το Σάββατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments