Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Σαρώνει η φωτογραφία της όπου ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα

Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Σαρώνει η φωτογραφία της όπου ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα
Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Με το αφοπλιστικό της βλέμμα, δίχως να κοιτάζει τον φακό, μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μια φωτογραφία της με κόκκινα εσώρουχα ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram η Ιωάννα Μπέλλα, το μοντέλο που βραβεύτηκε ως Σταρ Ελλάς το 2018 εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Μένει στην Κύπρο μαζί με τον σύντροφό της

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η όμορφη Ιωάννα τους τελευταίους μήνες μένει στην Κύπρο μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδου και λόγω της πανδημίας που τα ταξίδια είναι πολύ περιορισμένα, περνούν το μεγαλύτερο διάστημα στη Λεμεσό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» και στην Άννα Κριθαρίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού που είχαν ξεσπάσει πρόσφατα καθώς επίσης και στο ενδεχόμενο μίας πρότασης γάμου από τον αγαπημένο της.

Τι απαντά το γοητευτικό μοντέλο σε όλα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χωρισμό;

«Θα σου πω ψέματα αν σου πω πως δεν τα διαβάζω (τα δημοσιεύματα χωρισμού). Από τη στιγμή που είμαι σε αυτόν τον χώρο διαβάζω τα πάντα που αφορά στο όνομά μου. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνάνε από κάποιες φάσεις  και ειδικά όταν είσαι κάποιο χρονικό διάστημα μαζί. Υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα επειδή κάναμε ξεχωριστές διακοπές. Μπορεί να μην το έχουν συνηθίσει αυτό για διάφορα ζευγάρια», τόνισε η Ιωάννα Μπέλλα σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για τον τερματισμό της σχέσης της.

Κατόπιν, κλήθηκε να αποκαλύψει τι απάντηση θα έδινε σε μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου. «Είμαι ένα χρόνο σε αυτήν τη σχέση. Σίγουρα μελλοντικά θα ήθελα αν είμαστε μαζί και καλά όπως είμαστε τώρα να εξελιχθεί κάπως διαφορετικά. Προς το παρόν και οι δύο κάνουμε focus στα επαγγελματικά μας».

Πρόκειται για ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει σε κάθε φωτογραφικό κλικ ενώ η πρόσφατη ανάρτησή της όπου ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα, είναι υπέροχη και σαρώνει. Με το αφοπλιστικό της βλέμμα, δίχως να κοιτάζει τον φακό, μαγνητίζει τα βλέμματα παίρνοντας πολύ εύκολα likes και σχόλια όπου οι χιλιάδες ακόλουθοί της την επαινούν για το καλλίγραμμο κορμό της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ιωάννας Μπέλλα από το Instagram της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments