Video

Αλεξάνδρα Παντελάκη συνέντευξη: Συγκινήθηκε η Νάντια Κοντογεώργη όταν η ηθοποιός μίλησε για τον άνδρα της

Αλεξάνδρα Παντελάκη συνέντευξη: Συγκινήθηκε η Νάντια Κοντογεώργη όταν η ηθοποιός μίλησε για τον άνδρα της
Αλεξάνδρα Παντελάκη συνέντευξη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με την ταλαντούχα Νάντια Κοντογεώργη ήταν η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» Αλεξάνδρα Παντελάκη η οποία μίλησε- μεταξύ άλλων- για την προσωπική της ζωή.

Εκπλήξεις κάθε είδους επιφύλασσε η συνέντευξη της εμβληματικής ηθοποιού καθώς η σπουδαία καλλιτέχνιδα μίλησε αρχικά για το «δώρο» που της έγινε στην περίοδο της καραντίνας, όταν χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και της πρότειναν τον ρόλο της «Φωτεινής» στις «Άγριες Μέλισσες».

«Εμείς ως ηθοποιοί ψάχνουμε για δουλειά δύο φορές τον χρόνο. Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έχω μείνει χωρίς δουλειά. Αλλά δεν είμαι και από τους ανθρώπους που μένω σπίτι και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο. Όταν δεν έχω δουλειά, βλέπω παραστάσεις. Το αγαπώ το θέατρο. Θέλω να είμαι μέσα. Να είμαι κοντά», εξέφρασε στην αρχή.

Και συνέχισε: «Στην καραντίνα, λοιπόν, τα χάσαμε όλα. Ξαφνικά, χτυπάει το τηλέφωνο και έγιναν δώρα. Το ένα δώρο ήταν οι Άγριες Μέλισσες. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που μου έγιναν στη ζωή μου και το άλλο ήταν το Τρίτο Στεφάνι με τον Μαρκουλάκη, την Καβογιάννη και την Κίτσου».

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη υπογράμμισε ότι ο άντρας της τη βλέπει ακόμα σαν έξι χρονών κοριτσάκι και μιλώντας μάλιστα για το πώς διατηρεί τον έρωτα ζωντανό μέσα στη σχέση, συγκίνησε τη Νάντια Κοντογεώργη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, παραδέχτηκε αστειευόμενη: «Δεν είμαι κατάλληλη να συζητάω τέτοια πράγματα». Τέλος, η ομάδα της εκπομπής είχε μια γλυκιά έκπληξη για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία είχε γενέθλια την ημέρα της συνέντευξης και εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή.

H συγκινητική στιγμή όταν έπεσε η αυλαία στο «Τρίτο Στεφάνι»

Από την άλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις μεγάλες επιτυχίες της στην τηλεόραση, αποκάλυψε το εξής: «Το μεγάλο μπαμ έγινε με το Ευτυχισμένοι μαζί. Εκεί ήταν πραγματικά σαν να πηγαίναμε πενταήμερη και αυτό οφείλεται στον Γιάννη Μπέζο».

Όσο για τη συγκίνηση όλων των πρωταγωνιστών, όταν έπεσε η αυλαία στο «Τρίτο Στεφάνι», όταν έκλεισαν τα θέατρα λόγω κορωνοϊού είπε ότι «αγκαλιαστήκαμε με μάσκα, ήπιαμε ένα κρασί και είπαμε ότι ελπίζουμε αρχές Δεκέμβρη να είμαστε και πάλι στη σκηνή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments