Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας αν δεν παραμείνει στην Ένωση

Λιβάγια ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας αν δεν παραμείνει στην Ένωση
Λιβάγια ΑΕΚ: Φαίνεται πως οι απαιτήσεις του Κροάτη ποδοσφαιριστή έχουν ανέβει.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι Κροάτης διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός στην ΑΕΚ ενώ το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Κροατίας, έχοντας υπάρξει διεθνής και στα μικρότερα εθνικά κλιμάκια της χώρας του.

Και είναι ένα θέμα που φαίνεται πως «πονάει». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ερώτηση στην οποία δεν απάντησε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράγκα, πριν από έναν μήνα. Πιο συγκεκριμένα, δύο ερωτήσεις έκαναν οι δημοσιογράφοι στον Καρέρα και στη μία αρνήθηκε να απαντήσει.

Αφορούσε στην αλλαγή του Μάρκο Λιβάγια στο 89ο λεπτό και αφού ο Κροάτης είχε υποπέσει σε λάθος. «Δεν θέλω να απαντήσω» αποκρίθηκε ο Ιταλός, ο οποίος σχολίασε την ήττα 3-0 στην πρεμιέρα του Europa League λέγοντας ότι «η ομάδα υπέφερε πολύ. Δέχθηκε πίεση. Ο αντίπαλος έκανε πολλές ευκαιρίες που τις εκμεταλλεύτηκε. Είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι ήρθε αυτό το σκορ που είδατε».

Και τώρα πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του Κροάτη επιθετικού έχουν ανέβει. Όπως αναφέρεται, η πρόταση που έγινε στον Μάρκο Λιβάγια ήταν για 100 αν και στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει ότι μπορούν να του δώσουν 120. Απλώς, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να του δείξουν ότι βελτιώνουν την προσφορά τους.

Ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας 

Ωστόσο, «πάγωσαν» όταν άκουσαν πως οι απαιτήσεις του Λιβάγια ήταν ακατέβατα 150. Και αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ούτε τα 120 θα του προσφέρει επειδή διαπίστωσε μια αδιαλλαξία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με ό,τι δημοσιεύει η SPORTDAY.

Για αυτό και οι όποιες συζητήσεις γίνονται αυτή την περίοδο έχουν ως στόχο να πειστεί ο Λιβάγια και να τροποποιήσει όσα ζητάει. Διαφορετικά θα… τρίβουν τα χέρια τους σε διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας στις οποίες έχει υποστηρικτές ο Κροάτης επιθετικός.

Θυμίζουμε πως τον Ιούλιο του 2017 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2017 με 2018 με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τον Μάιο του 2018 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια μέχρι το 2021. Οι αξιοσημείωτες επιδόσεις του παίχτη στην ομάδα έχουν όμως, κάποιες φορές επισκιαστεί από πειθαρχικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments