Πολιτική

Πολυτεχνείο 2020 Γεννηματά: Σταματήστε τώρα – Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια

Πολυτεχνείο 2020 Γεννηματά: Σταματήστε τώρα – Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια
Πολυτεχνείο 2020 Γεννηματά: «Για να κερδίσουμε τη μάχη με τον κορωνοϊό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Το είπα και δεν θα κουραστώ να το λέω», τονίζει.

Με δήλωση της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής παρεμβαίνει στην διχόνοια ανάμεσα σε όσους θέλουν να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο σαν να μην υπάρχει η πανδημία του κορωνοϊού και της κυβέρνησης που απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα η κα Φώφη Γεννηματά, «για να κερδίσουμε τη μάχη με τον κορωνοϊό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Το είπα και δεν θα κουραστώ να το λέω». Προσέθεσε μάλιστα, πως «κάποιοι δεν θέλουν, επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου».

Και συμπλήρωσε πως: «Πρώτη η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».  Επιδιώκει με τη στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Για αυτό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε να επικρατήσει η κοινή λογική, η οποία όπως τόνισε, «είναι αυτή τη στιγμή το αντίδοτο απέναντι στον φανατισμό, στη βία και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη στάση κρατά. Σταματήστε τώρα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments