Video

Ιωάννα Παππά Αρναούτογλου: Σε μια σπάνια συνέντευξη εξηγεί γιατί απέχει χρόνια από την τηλεόραση

Ιωάννα Παππά Αρναούτογλου: Σε μια σπάνια συνέντευξη εξηγεί γιατί απέχει χρόνια από την τηλεόραση
Ιωάννα Παππά Αρναούτογλου: Σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές συνεντεύξεις, κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά η οποία απέχει πάνω από δεκαπέντε χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές συνεντεύξεις η Ιωάννα Παππά κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την επιλογή της να γίνει μητέρα μετά τα 40.

Πριν από έναν χρόνο λοιπόν, έγινε μητέρα ενός αξιολάτρευτου αγοριού. Δυστυχώς, τη χαρά της τότε υπήρξε μία μερίδα του κόσμου που δεν τη συμμερίστηκε με πολλούς να της στέλνουν υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή της να φέρει ένα παιδί στον κόσμο σε αυτή την ηλικία. Πώς το σχολίασε η ίδια;

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι. Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, ντροπή σου σε τέτοια ηλικία και τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει, και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά», τόνισε.

Και συνέχισε: «Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους».

«Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια», αποκάλυψε η ηθοποιός για το παιδί της και το πώς βιώνει τη μητρότητα, αλλά και για τα χρόνια που απέχει από την τηλεόραση, ενώ θα επιστρέψει με νέο σίριαλ στο Mega, λέγοντας το εξής: «Όταν θυμάμαι ότι είναι το 2006 και καταλαβαίνω πόσα χρόνια έχουν περάσει, είναι τόσο γεμάτα με τη δουλειά και με την προσωπική ζωή, που νιώθω ότι ήταν λιγότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments