Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος θέλει πώληση παίκτη τον Γενάρη

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος θέλει πώληση παίκτη τον Γενάρη
Παναθηναϊκός: Ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» έχει στο μυαλό του έναν παίκτη που μπορεί να πωληθεί τον Γενάρη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Γιάννης Αλαφούζος θα ήθελε να προχωρήσει στην πώληση παίκτη τον Γενάρη. Κι αυτό γιατί προέχει να μπουν κάποια χρήματα στο ταμείο. «Μια πώληση θα ήταν καλοδεχούμενη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, ώστε να γεμίσει το ταμείο…», αναφέρει χαρακτηριστικά σημερινό δημοσίευμα της Livesport.

Παράλληλα τονίζει ότι ο Γιάννη Αλαφούζος θα ήθελε την πώληση και έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ώστε να έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους. Ωστόσο, δεν υπάρχει στη διοίκηση το στέλεχος το οποίο έχει διασυνδέσεις στην αγορά και θα φέρει μία μεγάλη πρόταση, με τον Αλαφούζο να ισχυρίζεται ότι αυτό θα αλλάξει.

Σε άλλα νέα της ομάδας δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αγαπημένος της «πράσινης» εξέδρας εξετάζεται για γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 2009 έως το 2011. Το όνομά του, όμως, έχει γίνει συνώνυμο με το «τριφύλλι» για τους οπαδούς της ομάδας. Άλλωστε, και ο ίδιος έχει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τους «πράσινους». Τώρα, το σενάριο που «παίζει», σύμφωνα με το trifilara.gr, αναφέρει ότι ο Γάλλος πρώην επιθετικός εξετάζεται για γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Το συγκεκριμένο σάιτ γράφει: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο τελευταίος μεγάλος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ίσως μια ξεχωριστή περίπτωση που σχεδόν… παρακαλάει για να γυρίσει πίσω και να βοηθήσει την ομάδα που αγαπά. Όχι για τα χρήματα, όχι για τη δόξα, αλλά γιατί αυτό τον “γεμίζει”.

Σισέ Παναθηναϊκός: Εξετάζεται για γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού»

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν ο Σισέ αναλάμβανε τη θέση του γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ή ένα διοικητικό πόστο στο σύλλογο; Σίγουρα καθόλου κακή ιδέα! Το “Τ” αποκαλύπτει πως το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σισέ δεν είναι απλά ένα σενάριο, καθώς μέλη της διοίκησης του Τριφυλλιού εξέτασαν και εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου σταρ! svg%3E

Οι πληροφορίες του “Τ” αναφέρουν πως το όνομα του Σισέ έπεσε στο… τραπέζι, τόσο για τη θέση του Γενικού Αρχηγού (όταν αρχικά έπαιζε “δυνατά αυτό το σενάριο), όσο και για τη πιο λαμπερή θέση του world ambassador του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments