Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Δύσκολη η απόκτηση επιθετικού ακόμα και αν φύγει ο Πορτογάλος

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Δύσκολη η απόκτηση επιθετικού ακόμα και αν φύγει ο Πορτογάλος
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Ο Πορτογάλος σέντερ φορ μπορεί να αποχωρήσει, αλλά η Ένωση δύσκολα θα προχωρήσει σε απόκτηση άλλου επιθετικού.

Το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει ανοικτό για την ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου σέντερ φορ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες εβδομάδες μπορεί να διαπραγματευτεί σαν ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι όταν πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ εξάντλησε τα περιθώρια για καλύτερο πρωτάθλημα.

Τον τελευταίο καιρό διαρρέει από την Ένωση ότι οι δυο πλευρές θα μιλήσουν και πάλι για το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Η προηγούμενη επαφή είχε γίνει σε καλό κλίμα, αλλά προέκυψε διαφορά στο οικονομικό. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ ο Ολιβέιρα είναι διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ ακόμα και αν πρέπει να δεχτεί μια μικρή μείωση αποδοχών. Το συμβόλαιο του θα παραμείνει το ακριβότερο στην ομάδα.

Τι θα γίνει σε περίπτωση πώλησης του Ολιβέιρα

Μπορεί λοιπόν οι δυο πλευρές να είναι διατεθειμένες να μιλήσουν και πάλι, αλλά όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος επιθετικός να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, εφόσον η ΑΕΚ δεχθεί μια δελεαστική πρόταση. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την «SportDay», ο Ολιβέιρα θα παραχωρηθεί, αλλά η ΑΕΚ δεν θα κάνει άμεσα κίνηση για την αντικατάστασή του.

Θα περίμενε κανείς να γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο καθώς τότε ήταν καλές οι συνθήκες, ενώ υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Ολιβέιρα στην Γουλβς που είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Ωστόσο φέτος οι επιλογές στο ρόστερ είναι διαφορετικές και σίγουρα ποιοτικότερες.

Η παρουσία των Τάνκοβιτς και Γκαρσία επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του Λιβάγια σε ρόλο επιθετικού, ενώ υπάρχει πίστη ότι ο Ανσαριφάρντ μπορεί να τραβήξει το βάρος. Αυτό δίνει την άνεση στην ΑΕΚ να ψάξει με μεγαλύτερη άνεση έναν παίκτη το το καλοκαίρι που θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται σε απόλυτο βαθμό με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments